Mergi direct la conținut »
FOTO | Cătălin Moroșanu, postare emoționantă despre soția lui: "Am trecut prin vremuri grele"
Ştiri Libertatea > Ştiri > FOTO | Cătălin Moroșanu, postare emoționantă despre soția lui: "Am trecut prin vremuri grele"

FOTO | Cătălin Moroșanu, postare emoționantă despre soția lui: „Am trecut prin vremuri grele”

În vara acestui an, o presupusă separare dintre Cătălin Moroșanu și soția sa a atras atenția presei de scandal. Deși atunci a negat zvonurile, internauții au continuat să se gândească la o posibilă despărțire între Moroșanu și Georgiana.

Cu toate astea, Moroșanu își iubește soția, cei doi fiind căsătoriți de 6 ani. Luptătorul se înțelege în continuare foarte bine cu frumoasa lui soție și nu ratează nicio ocazie să-i amintească cât de mult înseamnă pentru el.

Luptătorul nu neagă că a trecut prin clipe grele în căsnicie, dar se arată mândru de faptul că iubirea dintre el și soția lui a învins întotdeauna. În curând, cei doi vor aniversa 17 ani de când au început să formeze un cuplu.

„Am trecut prin vremuri grele şi vremuri bune, însă de fiecare dată iubirea noastră a învins. Împreună de aproape 17 ani! Îţi mulţumesc că mi-ai dăruit această perioadă frumoasă!”, a transmis Moroșanu pe pagina lui de Facebook.


CITEȘTE ȘI: Cristina Neagu pune accidentarea suferită la Euro 2018 pe seama oboselii: „Corpul mi-a cedat”


 

Close
Închide
  Close