Mergi direct la conținut »
Câți bani câștigă Tudy Ionescu, consilier la Primăria Capitalei. Ia bani din șase locuri
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Câți bani câștigă Tudy Ionescu, consilier la Primăria Capitalei. Ia bani din șase locuri

Tudy Ionescu, consilier la Primăria Capitalei, are venituri mai mult decât frumoase. El are șase locuri de muncă.

De Dana Aramă,

Tudor Ionescu, tânărul cunoscut sub numele de Tudy, a devenit cunoscut în anul 2011, când pe internet a apărut un filmuleţ în care apare dezbrăcat în timp ce vorbea despre ce i-ar face fostei soţii a lui Pepe, Oana Zăvoranu. Ulterior, Tudy Ionescu și-a concentrat atenția pe politică, fiind viceprimar al Capitalei, iar acum consilier la Primăria București.

Tudy Ionescu încasează bani frumoși, potrivit stirilekanald.ro. Din declarația de avere a acestuia reiese că în anul 2017 a avut venituri substanțiale din șase locuri de muncă.

Astfel, el a încasat 10.356 lei (consilier secretar de stat la MTS), 22.367 lei (responsabil comunicare la o agenție națională), 3.132 lei (membru comisie Primăria Sector 1), 39.745 lei (membru comisie Primăria Sector 3), 12.157 lei (consilier PMB) și 1.170 lei (manager marketing la o firmă). În total, Tudy Ionescu a câștigat 88.927 lei, adică 7.410 lei pe lună.


Citește și: REPORTAJ/Localnicii din Deveselu nu se tem de Putin sau de rachete balistice. Sunt supărați că poștașul întârzie cu pensiile/ VIDEO


 

Close
Închide
  Close