Mergi direct la conținut »
Câți bărbați i-au trecut prin pat Elenei Ceaușescu. S-a iubit cu medicul familiei și cu unchiul lui Ion Iliescu
Ştiri Libertatea > Ştiri > Câți bărbați i-au trecut prin pat Elenei Ceaușescu. S-a iubit cu medicul familiei și cu unchiul lui Ion Iliescu

Câți bărbați i-au trecut prin pat Elenei Ceaușescu. S-a iubit cu medicul familiei și cu unchiul lui Ion Iliescu

Deși nu a fost o femeie de o frumusețe răpitoare, Elena Ceaușescu a avut mare trecere la bărbați.

De Dana Aramă,

Elena Ceaușescu, care a interzis artele marțiale din cauza unui lift, a fost soția dictatorului comunist Nicolae Ceaușescu. Cei doi au fost împușcați la Revoluția din 1989.

Elena Ceaușescu, despre care s-a spus că ar fi încercat să-l ajute pe Nichita Stănescu să se facă bine când era bolnav, n-a fost niciodată o femeie frumoasă, însă, cu toate acestea, a avut mare succes la bărbați.

Ea a avut numeroase idile în timpul vieții.

Potrivit știrilekanald.ro, prima dragoste a Elenei ceaușescu ar fi fost un tânăr pe care l-a cunoscut în satul natal, tatăl naistului Gheorghe Zamfir, din Vișina, cu care ar fi avut o scurtă relație.

Înainte de a ajunge nevasta dictatorului Ceaușescu, Elena ar fi avut o aventură cu un soldat neamț, pe vremea când Nicolae Ceaușescu era la pușcărie.  Chiar și fratele dictatorului, marin ceaușescu, s-a aflat pe lista ei de cuceriri, relația lor întrerupându-se când acesta a plecat în armată.

Pe lunga listă de cuceriri a Elenei ceaușescu, care a avut relații extraconjugale și după ce s-a măritat cu Nicolae Ceaușescu, s-a aflat și Abraham Schechter, nimeni altul decât medicul familiei, care era și el căsătorit.

De asemenea, se spune că Elena Ceaușescu s-a iubit și cu unchiul lui Ion Iliescu, Eftimie Iliescu, dar și cu generalul Victor Stănculescu.


Citește și: INTERVIU VIDEO | Românul de 102 ani care a supraviețuit masacrului de la Stalingrad: „Nicio zi nu m-am temut că mor în lagăr”


 

Close
Închide
  Close