De Cristian Anton,

Egipteanul în vârstă de 42 de ani avea doi copii cu femeia din Constanța, care a sunat disperată la poliție după ce a vorbit prin video-call cu bărbatul.

Individul care amenința că va da foc sau își va arunca în lac proprii copii a fost reținut pentru șantaj, arată sursa citată.

Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Constanța, femeia a sesizat cazul pe 6 noiembrie.

”Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța efectuează cercetări, la data de 6 noiembrie a.c., într-un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj, ca urmare a sesizării unei femei de 40 de ani, cu domiciliul în Constanța, aflată în prezent la muncă în afara țării”, a transmis IPJ Constanța.

Din cercetări a reieșit faptul că femeia ar fi fost contactată de către concubin, prin video-call, care ar fi expus o butelie și ar fi simulat stropirea copiilor cu benzină, amenințând că îi va incinera sau arunca în lacul Siutghiol, dacă nu îi va trimite 500 de euro.

Comunicat IPJ Constanța:

Bărbatul a fost reținut, iar copiii au fost încredințați familiei mamei, mai spun polițiștii constănțeni.

”Cu sprijinul Serviciului pentru Imigrări al județului Constanța, s-a stabilit faptul că bărbatul de 42 de ani este cetățean egiptean cu reședință în România, acesta având doi copii de 6, respectiv 4 ani, în urma relației de concubinaj cu femeia în cauză.

Cei doi copii minori au fost încredințați familiei femeii.

Față de acesta s-a dispus măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de șantaj, iar în cursul zilei de joi, 7 noiembrie, a fost prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. Bărbatul a fost introdus în C.R.A.P. al Constanța”, a informat IPJ.

Citeşte şi:

Romatsa are conturile blocate de frații Micula, într-un proces de 400 de milioane de euro

Campania electorală pentru primul tur la prezidenţiale, la final. Iohannis şi-a conservat avansul, Dăncilă a învăţat din greşelile trecutului, Barna a mers la pas prin ţară şi diaspora

Firea spune că nu ea, ci compania turcă a secretizat contractul de 180 de milioane de euro pentru tramvaie

Ilie Năstase l-a făcut praf pe Iohannis după ce a aflat că vrea să-i retragă decorația
GSP.RO

Ilie Năstase l-a făcut praf pe Iohannis după ce a aflat că vrea să-i retragă decorația

Horoscop 11 decembrie 2019. Berbecii pot deveni mai înțelegători cu cei din jur
HOROSCOP

Horoscop 11 decembrie 2019. Berbecii pot deveni mai înțelegători cu cei din jur