MENIU CAUTĂ
05 Noi. 2018 17:15

Ce a pățit un bărbat de 47 de ani care s-a căsătorit cu o fată de 16 ani

Distribuie

Andy și Beth au șocat pe toată lumea când au anunțat că se vor căsători. Diferența de 28 de ani dintre a reprezentat și reprezintă o problemă majoră pentru familia și prietenii celor doi. 

Cuplul s-a cunoscut prim mama lui Beth și a început să aibă o relație când fata a împlinit 16 ani, dar viețile lor au fost întoarse pe dos atunci când localnicii din Llandudno, Țara Galilor, au aflat despre iubirea lor, potrivit mirror.co.uk.

Cei doi au fost dați afară din oraș, iar familia lui Beth a întrerupt orice legătură cu fata. Cu toate acestea, cuplul s-a căsătorit în luna noiembrie a anului 2016. Ei locuiesc acum în Lancashire și au doi fii, Timmy, 2 ani, și Conway, 1 an.

Cu toate că și-au întemeiat o familie proprie Andy și Beth vor se întoarcă în orașul natal. Ei sunt conștienți că acest lucru nu va fi ușor, mai ales că rudele fetei sunt în continuare supărate.

Citește și – Povestea femeii de 25 de ani care a devenit bunică a trei copii după ce s-a căsătorit cu un bărbat mult mai mare decât ea. Tânăra povestește că viața alături de bărbatul de 59 de ani este ca a oricărui cuplu.

Foto Channel 5 – Age Gap Love


Ce este și cu ce se „mănâncă” meseria de mental coach. Dezvăluirile Monicăi Stănescu despre munca oamenilor care i-au ridicat pe Halep și pe Copil


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 20 februarie 2019
Comentarii