MENIU CAUTĂ
12 Oct. 2018 11:56

Ce a pățit un copil de bani gata când a fost trimis să locuiască cu o familie săracă

Distribuie

O tânără de bani gata, care primea cadouri scumpe (printre care genți de zeci de mii de euro) din partea părinților, a fost supusă unei încercări grele în timp ce participa la un show televizat. Ea a fost nevoită să stea cu o mamă singură cu probleme financiare și să se adapteze la stilul ei de viață.

Sacha, în vârstă de 21 de ani, o tânără obișnuită cu sume cu multe zerouri, cheltuia de șapte ori mai mulți bani pe combustibil pe o singură alimentare cu benzină decât plătea Juanita, o mamă singură cu patru copii, pe mâncare într-o săptămână la supermarket, scrie The Sun.

Fata unui dezvoltator imobiliar și proprietar de restaurant, Sacha trăiește într-o casă cu șase toalete, cinci dormitoare și trei camere pentru vizitatori. Ea a fost șocată când a fost pusă, în cadrul unei emisiuni difuzată de Channel 5, să doarmă pe o canapea în casa lui Juanita.

Juanita trăiește cu copiii ei, Imani (15 ani), Kai (8 ani) și Riley (5 ani), într-o localitate din Kent, Marea Britanie. Ea primește ajutor social și cheltuie în total aproximativ 210 euro pe săptămână pe curent, întreținere, benzină și mâncare. Sacha conduce un BMW de aproximativ 60.000 de euro și primește câte 1100 de euro săptămânal de la tatăl ei.

În timpul emisiunii, tânăra răsfățată a fost pusă să refacă o oglindă pentru a salva suma de 5 euro, ceea ce a uimit-o. De altfel, Sacha arată că nu se uită niciodată câți bani mai are în cont, pentru că nu are nevoie.

La final, tânăra și-a schimbat atitudinea față de oamenii care nu au bani: ”Banii vin și se duc. Am învățat să-mi apreciez familia și să petrec mai mult timp cu ei”.


CITEȘTE ȘI: Dragoș Dolănescu, deputat în Costa Rica, susținere neașteptată pentru Udrea: «E inuman ce i se întâmplă»


FOTO: The Sun

Citește mai multe despre emisiune pe Libertatea.

Comentarii