Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ Ce avere are Cătălin-Răzvan Paraschiv, ”bărbatul în alb” care a coordonat jandarmii la protestul din 10 august
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > EXCLUSIV/ Ce avere are Cătălin-Răzvan Paraschiv, ”bărbatul în alb” care a coordonat jandarmii la protestul din 10 august

EXCLUSIV/ Ce avere are Cătălin-Răzvan Paraschiv, ”bărbatul în alb” care a coordonat jandarmii la protestul din 10 august

Cătălin-Răzvan Paraschiv, comandantul unității de Jandarmerie care a condus trupele de ordine la dispersarea manifestanților de la protestul din 10 august, în Piața Victoriei, are un apartament, o casă, două terenuri deținute împreună cu soția, două autoturisme și mai multe credite în valoare de circa 70.000 de euro.

De Daniel Ionașcu,

Paraschiv a încasat, anul trecut, peste 9.000 de lei pe lună din funcția de comandant al UM0465, adică Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei, potrivit declarației de avere obținute de Libertatea.

Aceasta a fost completată în 7 mai și depusă în 30 mai 2018. Documentul vizează câștigurile de anul trecut.

Salariu de 9.200 de lei pe lună

Paraschiv, care a recunoscut într-un interviu pentru Kamikaze că el este „bărbatul în alb” filmat în Piața Victoriei, a încasat anul trecut de la statul român 110.555 de lei, adică peste 9.200 de lei pe lună.

Soția sa a încasat 59.400 de lei de la firma Dantess District Heating, unde este inginer.

Două terenuri, o casă și un apartament

Cătălin-Răzvan Paraschiv și soția sa dețin împreună două terenuri. Nu ni se spune unde sunt aceste terenuri, zona fiind blurată.

Unul dintre terenuri este intravilan, are 1.100 de metri pătrați și a fost cumpărat în anul 2011. Celălalt teren este agricol, are 2.500 de metri pătrați și a fost cumpărat în anul 2007. Potrivit informațiilor Libertatea, terenul agricol este în Bolintin, iar cel intravilan, în Bolintin Vale.

Tot împreună cu soția, Paraschiv mai deține și o casă, cumpărată tot în anul 2011. Documentul nu menționează unde se află aceasta, dar potrivit informațiilor noastre, se află în Bolintin Vale.

Gabriela Cristea a făcut anunțul public chiar de ziua soțului ei! 'Amant...'
Recomandări

Gabriela Cristea a făcut anunțul public chiar de ziua soțului ei! 'Amant...'

Șeful Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei a primit, în anul 2015, un apartament de 80 de metri pătrați, donație de la părinți. Acesta se află în București, potrivit declarației de avere.

La capitolul auto, Paraschiv menționează că are un autoturism Citroen C-Elysee, cumpărat în 2017, dar și Daewoo Matiz, luat în 2004.

Credite de 70.000 de euro

De asemenea, documentul arată că Paraschiv are, în acest moment, trei credite: unul de 57.000 de euro la Garanti Bank, unul de 6.000 de euro la ING și unul contractat la BRD, în valoare de 33.913 lei.

Violențele din Piața Victoriei, atât cele împotriva jandarmilor, cât și cele pe care le acuză protestatarii, fac acum obiectul unui dosar penal la Parchetul General.

Declaratie de Avere Catalin Razvan Paraschiv – UM0465 by Daniel Ionascu on Scribd

 
 
Close
Închide