Mergi direct la conținut »
Ce înseamnă „stealthing”, fenomenul care ia amploare și este considerat ca fiind o agresiune sexuală
Ştiri Libertatea > Ştiri > Ce înseamnă „stealthing”, fenomenul care ia amploare și este considerat ca fiind o agresiune sexuală

Ce înseamnă „stealthing”, fenomenul care ia amploare și este considerat ca fiind o agresiune sexuală

Ce înseamnă stealthing, fenomenul considerat agresiune sexuală. Fenomenul ia amploate și de aceea multă lumea se întreabă ce este acest “stealthing”, mai ales ca este considerat o agresiune sexuală.

În limba română, nu există un termen exact, dar vine de la “stealth”, pe care îl putem traduce ca pe o acțiune făcută în secret, aproape conspirativ.

Ei bine, practica prin care bărbații își scot prezervativul în timpul actului sexual, fără ca partenera/partenerul să știe, a fost denumită „stealthing“.

Alexandra Brodsky, de la National Womens Law Center, a realizat un studiu despre, pentru care a vorbit cu mai multe femei și bărbați ai căror parteneri au făcut asta, iar implicațiile sunt serioase și se împart în două categorii:

  • Prima, cea fizică: sexul fără prezervativ face bine sănătăţii, dar crește șansele unei sarcini nedorite și ale transmiterii unor infecții și boli venerice.
  • A doua, dar la fel de importantă, este impactul emoțional. Toate victimile au spus că au simțit asta ca pe o violare a corpului lor.

Totuși, mulţi tineri nu mai folosesc prezervativul, dar aleg metode periculoase de protecție.

Oricum, anticoncepționalele și prezervativul nu sunt singurele metode pe care le poți folosi. 10 tipuri de contraceptive pe care trebuie să le cunoști.

Mai mult, Elina Berglund Scherwitzl, o femeie fizician din Suedia, a inventat prima aplicație de mobil atestată ca metodă contraceptivă.

Detalii & VIDEO, pe GLAMOUR.RO


CITEȘTE ȘI… EXCLUSIV/ Florin Chilian, cel mai sincer interviu despre el și ”Iubi”. ”Nu m-am anturat niciodată cu proaste!”


 

 

Close
Închide
  Close