Cum donezi

Acum să trecem la lucruri practice: cum donezi? E simplu: intri pe site-ul campaniei, www.daruiestelumina.ro, alegi destinatarul donației din cele 12 instituții și dai un like pe butonul din dreptul ei. Like-ul se contorizează la pagina de Facebook „Dăruiește Lumină” înființată special pentru această ocazie.

Crezi în educație? Atunci kilowatul tău se poate duce înspre copiii care iubesc școala în ciuda deficiențelor de vedere, a celor care intră în liceu copii pofticioși și ies maeștri bucătari sau a celor care visează să schimbe lumea. Alege să donezi către ȘCOLI, iar căldura și lumina vor ajunge la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară „Terezianum”, Colegiul Național „Octavian Goga”, Liceul Special pentru Deficienți de Vedere Cluj-Napoca, Colegiul Tehnic „Iuliu Maniu”. 715 oameni au ales până acum educația.

Ajută și împărtășește bucurie

Nevoie de tine au și cei din SPITALE, către care au ajuns până acum 687 kwh. În Spitalul de Psihiatrie „Sfântul Nicolae” din Roman sunt oameni lăsați în deznădejde și disperare de rudele care au plecat departe. La Centrul de Transfuzie Sanguină Sălaj poți dărui șansa la viața și la Spitalul Orășenesc Oțelu-Roșu puteți ușura plata facturilor.

Bunicilor de la Căminul de Bătrâni „Sfinții Constantin și Elena” din Iași, la care au ajuns 603kwh, le-ar prinde bine o mângâiere. Pe copiii cu dificiențe profunde și nevoie instituționalizați la Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă „Aurora”,  din Reșița, Centrul Şcolar pentru Educație Incluzivă Nr. 2 din Comănești și din Centrul de Pedagogie Curativă Simeria îi puteți ajuta să devină oameni cât mai întregi. Cu speranță îi puteți hrăni și pe copiii cu mezini îngrijiți de Asociaţia „Steps of Hope” din Daia – Sibiu, îndrumându-le pașii către o lume mai sigură. La toți acești copii au ajuns până acum 903kwh.

Firește, la final, nu uita să dai un share, pentru că și prietenii tăi au un kilowatt de dat de care nu știau până acum!

Anamaria Prodan a renunțat la 30.000€ pe sezon! Ce vedetă a înlocuit-o la ProTV
GSP.RO

Anamaria Prodan a renunțat la 30.000€ pe sezon! Ce vedetă a înlocuit-o la ProTV

Horoscop 19 octombrie. O zodie ar trebui să fie mai reținută în declarații
HOROSCOP

Horoscop 19 octombrie. O zodie ar trebui să fie mai reținută în declarații