Mergi direct la conținut »
Mihai Constantinescu și Andreea Bălan, în 1994, la emisiunea pentru copii ”Ba da, ba nu”,de la TVR
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Ce rol a avut Mihai Constantinescu în carierele cântăreței Andreea Bălan și actriței Adela Popescu

De Petre Dobrescu, . Ultimul update Marți, 29 octombrie 2019, 22:49

Mihai Constantinescu a ajutat mulți copii talentați să devină cunoscuți, aducându-i în emisiunea sa de la televiziunea publică, Ba da, ba nu!”. Acolo au cântat, în 1994, Andreea Bălan, când avea 10 ani, și Adela Popescu, al 13 ani.

Ad placeholder

Despre Andreea Bălan, ajunsă în emisiune după o preselecție la Ploiești, Mihai Constantinescu își amintea că era foarte talentată și ”dansa extraordinar”.

”S-au dezvoltat frumos, fiecare în felul ei, bravo!”, spunea Mihai Constantinescu într-un interviu pentru Agerpres, în 2016.

Mihai Constantinescu spunea cu regret că acum nu prea mai sunt emisiuni muzicale în care să fie promovați copiii talentați, ci sunt multe situații în care copiii sunt promovați pe cunoștințele și cu banii părinților.

”Atunci când văd un copil talentat, ieşit din comun, chiar îmi pare rău să nu pot face pentru el ceva. Dar, din păcate, acum nu prea mai ai ce să faci. Nu prea mai ai cu cine vorbi, pentru că au apărut mulţi alţi oameni care chiar nu fac nimic pentru ei. Nu prea mai ai unde să-i duci, totul se desfăşoară on-line, pui un copil cu un cântec frumos şi, în funcţie de ce vizualizări, înseamnă că e bun sau nu e bun. Nu, un om trebuie să fie văzut pe micul ecran, ori emisiuni muzicale nu mai sunt”, mai spunea atunci Mihai Constantinescu.

Andreea Bălan a avut prima apriție la televiziune în 1994, când avea 10 ani, în emisiunea pentru copii ”Ba da, ba nu”, de la TVR. În 1996, Andreea Bălan a lansat primul ei album, ”Amețiți de fum”.

Adela Popescu cânta, la 13 ani, în emisiunea Ba da, ba nu”, de la TVR 1.

Mihai Constantinescu a murit marți seară, la ora 19.00. Artistul fusese internat la Spitalul Clinic de Urgență „Floreasca”, din luna mai, după ce a suferit un stop cardio-respirator.

Ad placeholder
Citeşte şi:

Declarație de dragoste sfâșietoare a soției lui Mihai Constantinescu după moartea acestuia: ”Drum lin îngerul meu!”

Povestea de dragoste dintre Mihai Constantinescu și Simona Secrier, una dintre cele mai frumoase povești de iubire din showbiz

„O lume minunată”, piesa care l-a consacrat pe Mihai Constantinescu. Lansată, în 1979, melodia a fost compusă în doar 30 de minute

Povestea trio-ului de aur, care a bucurat ani de zile revelioanele românilor: Marius, Olimpia și Mihai

Cel mai mare regret al lui Mihai Constantinescu. Și-a dorit enorm, dar visul nu i s-a împlinit

Un șlagăr al lui Mihai Constantinescu a fost cenzurat de comuniști! ”Adică aia e casa pe care o construiește tovarășul Ceaușescu?”

Ultima apariție în public a lui Mihai Constantinescu, cu o saptămână înainte de a fi internat. Se simțea bine, a cântat și a primit o diplomă

Mesaj emoționant de la fostul ministru de Interne, Carmen Dan, după moartea lui Mihai Constantinescu: ”Vom iubi, în continuare, maestre, și câinii vagabonzi!”

„The Mountain” din Game of Thrones are 2.05 metri. Superba lui soție e mult mai mică, nu-i ajunge nici până la umăr și arată așa
PARTENERI - GSP.RO
„The Mountain” din Game of Thrones are 2.05 metri. Superba lui soție e mult mai mică, nu-i ajunge nici până la umăr și arată așa
Horoscop 6 iulie 2020. Taurii sunt cuprinși de o stare de agitație care va fi greu de domolit
HOROSCOP
Horoscop 6 iulie 2020. Taurii sunt cuprinși de o stare de agitație care va fi greu de domolit
Parteneri
 
Ad placeholder
Parteneri
Parteneri
Close
Închide
  Close