Mergi direct la conținut »
Ce se întâmplă dacă regina Letizia divorțează de regele Felipe al Spaniei. Ce prevede contractul prenupțial
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Ce se întâmplă dacă regina Letizia divorțează de regele Felipe al Spaniei. Ce prevede contractul prenupțial

Ce se întâmplă dacă regina Letizia divorțează de regele Felipe al Spaniei. Ce prevede contractul prenupțial

S-a aflat ce s-ar întâmpla în cazul unui divorț între regele Felipe al Spaniei și consoarta sa, regina Letizia. Totul este stabilit în contractul prenupțial semnat de aceștia.

În ultima vreme, s-a discutat despre relația dintre soția regelui Felipe, regina Letizia, și rudele monarhului spaniol. Regina Letizia nu ar fi deloc în relații bune cu socrii și cumnatele sale, astfel că nu puțini sunt cei care se gândesc că mariajul regelui Felipe și al soției sale nu este tocmai unul „pe roze”. Ba chiar au existat voci care au vorbit despre o posibilă separare a acestora.

S-a aflat ce s-ar întâmpla în cazul unui divorț între regina letizia și regele Felipe al Spaniei. Cei doi au semnat un contract prenupțial.

Potrivit acestui contract prenupțial, în cazul unui divorț, regina Letizia ar primi o importantă sumă de bani, scrie laverdadnoticias.com. În plus, ar primi și mai multe case, în care va benefia de tot confortul și de o echipă specializată care să se ocupe de îngrijirea reședințelor, dar și de consoarta regelui Felipe.

În ceea ce privește custodia celor două fiice ale cuplului, prințesele Leonor și Sofia, aceasta va fi încredințată regelui Felipe, în ciuda faptului că regina Letizia ar fi încercat diun răsputeri să negocieze această parte a contractului prenupțial.

Letizia Ortiz Rocasolano este soția Regelui Felipe al VI-lea, împreună cu care care are două fetițe superbe. Cei doi s-au căsătorit în anul 2004. Înainte de a deveni soția lui Felipe, Regina Letizia a fost jurnalistă. Fiica cea mare a celor doi, Leonor, a venit pe lume în 31 octombrie 2005 şi este primul copil al Regelui Felipe al VI-lea şi al soţiei lui, Regina Letizia a Spaniei şi totodată prima în ordinea succesiunii la tronul Spaniei. Infanta Leonor, precum şi sora ei mai mică, Sofía, studiază în prezent la şcoala Santa María de los Rosales din Aravaca, lângă Madrid, unde a învăţat şi tatăl lor.

FOTO: Northfoto

Citește și: Libertatea a refăcut după 6 ani o fotografie cu aceleași personaje: trei copii romi, aruncați de stat într-un centru de plasament dur! Povestea lipsei de șansă din România

 

Close
Închide
  Close