13 Ian. 2018 10:32 , de Theodor Istrate

Ce spune Dragnea despre situația din PSD: ”Este important ca partidul să rămână unit, să nu cedăm în faţa nimănui” (VIDEO)

Distribuie

Ce spune Dragnea despre situația din PSD: ”Este important ca partidul să rămână unit, să nu cedăm în faţa nimănui”, a declarat președintele PSD, la finalul întâlniri ide la Suceava, cu reprezentanții filialelor din Moldova. Liderul PSD nu a vrut să comenteze conflictul Mihai Tudose-Carmen Dan. "Am spus că nu mă bag şi nu comentez în această perioadă nimic", a răspuns Dragnea.

„Am avut o discuţie şi la Vaslui şi la Bacău şi la Suceava cu membrii de partid, cu primarii, cu viceprimarii, cu preşedinţii de consilii judeţene. Au fost discuţii bune, în care oamenii spun că partidul e important să rămână unit, să nu cedăm în faţa nimănui, ca să ne atingem obiectivele spuse în campania electorală şi anume: românii să trăiască mai bine, să aibă bani mai mulţi în buzunare, să fie un mediu de afaceri mai atractiv şi în alte planuri să facem tot ce ne stă în putinţă ca acolo unde nu e rânduială să punem rânduială şi să continuăm cu modificarea legislaţiei, pentru a stopa cât mai mult abuzurile”, a afirmat Liviu Dragnea.

Întrebat de ziarişti dacă se impune demisia ministrului de Interne, Carmen Dan, sau dacă ar fi oportună o demisie a premierului, liderul PSD a refuzat să dea o reacție. „Am spus că nu mă bag şi nu comentez în această perioadă nimic”, a spus Dragnea.

Gabriela Firea cere convocarea de urgență a Comitetului Executiv Național al PSD, pentru a tranșa criza politică. Primarul General al Capitalei afirmă că orice soluție va reieși din dezbaterea CexN va fi mai utilă pentru țara decât instabilitatea actuală.

Reacția primarului Capitalei vine la scurt timp după ce alți doi social-democrați, Cătălin Rădulescu și Dumitru Buzatu, au cerut întrunirea de urgenţă a Consiliul Executiv al PSD. Rădulescu spune că va cere retragerea sprijinului politic pentru echipa formată din colegii noştrii Tudose -Ciolacu, pentru afectarea imaginii partidului, în rândul electoratului PSD.

Citește și: VIDEO/ Informații pe care orice părinte trebuie să le știe. Cum îți ferești copilul de pedofili

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Andreea Bălan a descoperit secretul unei căsnicii fericite
Loading...
Comentarii