Mergi direct la conținut »
Ce spune Iulia Albu despre ținuta purtată de Carmen Iohannis la Paris. "Ne putem aștepta la multe gafe de acum încolo"
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Ce spune Iulia Albu despre ținuta purtată de Carmen Iohannis la Paris. "Ne putem aștepta la multe gafe de acum încolo"

Ce spune Iulia Albu despre ținuta purtată de Carmen Iohannis la Paris. „Ne putem aștepta la multe gafe de acum încolo”

Iulia Albu a comentat ținuta purtată de prima doamnă a României, carmen Iohannis, în timpul vizitei în Franța.

De Dana Aramă,

Ziele trecute, președintele României, Klaus Iohannis, și soția sa, Carmen Iohannis, au fost într-o vizită oficială în Franța.

Prima doamnă a României, Carmen Iohannis, s-a afișat cu un palton de culoare bleu ciel. Apariția primei doamne a României a fost comentată de fashion-editorul Iulia Albu pe blogul său.


„Carmen Iohannis marchează o nouă apariție „de senzație” la o ceremonie din Paris. Firește că toată lumea era îmbrăcată fie în negru, fie în albastru închis, însă Carmen Iohannis a preferat să se afișeze în bleu ciel.

Nu că asta ar fi o problemă, fiind de notorietate gafele vestimentare ale soției Președintelui. Exact! Eeexaaact: în România nu există instituția Primei Doamne.

Perseverența este însă de departe principala calitate a doamnei Iohannis, astfel încât ne putem aștepta la multe gafe de acum încolo.

Asta, firește, dacă nu cumva între timp, stimabila binevoiește să-și angajeze un stilist care să poată face lucrurile diferit. Nota -49,69″, a afirmat Iulia Albu pe blogul său.
Citește și: Paradoxul Metrorex | În timp ce sindicatul cere majorări de 42%, compania se împrumută şi pune gaj trenuri pentru plata lucrărilor din Drumul Taberei

 

Close
Închide
  Close