Mergi direct la conținut »
Ce spune Iulia Albu despre ținuta purtată de Viorica Dăncilă la sfințirea Catedralei Mântuirii Neamului. "Nu e necesar să se îmbrace de parcă ar merge cu metroul"
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Ce spune Iulia Albu despre ținuta purtată de Viorica Dăncilă la sfințirea Catedralei Mântuirii Neamului. "Nu e necesar să se îmbrace de parcă ar merge cu metroul"

Ce spune Iulia Albu despre ținuta purtată de Viorica Dăncilă la sfințirea Catedralei Mântuirii Neamului. „Nu e necesar să se îmbrace de parcă ar merge cu metroul”

Iulia Albu și-a spus părerea despre ținuta purtată de premierul Viorica Dăncilă la sfințirea Catedralei Mânturii Neamului.

De Dana Aramă,

 

La sfințirea Catedralei Mântuirii Neamului, care a avut loc duminică, premierul Viorica Dăncilă a ales o ținută sobră, de culoare neagră.

Pe blogul ei, fashion-editorul Iulia Albu a comentat apariția premierului Viorica Dăncilă.

„Mie îmi place scurt. Amin

Aș dori să îi învederez doamnei Viorica Dăncilă că cizma înaltă, cu toc, nu se poartă în niciun caz la biserică sau, în cazul în care domnia ei poartă ciorapi 100 den cu pantof închis, cu toc, lucru de care nu pot fi sigură din cauza calității pozei, că… dacă dorește să ajungă la inima poporului, nu este necesar să se îmbrace de parcă ar merge cu metroul… nu atunci când te așteaptă șoferul cu limuzină în fața blocului. Mâneca paltonului este mult prea lungă, însă coafura îmi place în continuare”, a notat Iulia Albu pe blogul său.


Catedrala Mântuirii Neamului a fost sfințită duminică, la ea participând zeci de mii credincioși din toate colțurile țării și 100 de preoți. Slujba a fost oficiată de Preafericitul Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, și de Sanctitatea Sa Patriarhul Ecumenic Bartolomeu, Arhiepiscop al Constantinopolului – Noua Romă, alături de un sobor de mitropoliţi şi preoţi.

Premierul României, Viorica Dăncilă, a mers la ceremonie însoțită de soțul ei. Aceasta s-a numărat printre invitații la eveniment care au avut acces în interiorulcatedralei. Conform spaţiului interior disponibil, în timpul Sfintei Liturghii au avut acces în interiorul Catedralei cei 2.000 de invitaţi oficiali.

Citește și: Catedrala Mântuirii Neamului în cifre. Recordurile pe care le deține. E mai înaltă decât Casa Poporului și are cel mai mare clopot din lume

 

Close
Închide
  Close