De Andreea Radu,

Black Friday 2019, cel mai așteptat eveniment de shopping al anului, ajuns la ediția cu numărul nouă, a adunat pe platforma eMag, în momentul începerii campaniei, peste 220.000 de oameni.

Potrivit celor de la eMag, clienții au plasat peste 100.000 de comenzi în primele 10 minute, ajungându-se în primele 30 de minute să înregistreze comenzi de peste 115 milioane lei.

Cele mai multe comenzi la mia de locuitori au venit din București, Cluj-Napoca, Sibiu, Iași, Slatina. Plata cu cardul are o pondere de 39% din totalul comenzilor.

Comenzi la începutul campaniei

  • 115 milioane lei după 30 de minute
  • 100 milioane lei în 23 de minute
  • Peste 100.000 de comenzi în primele 10 minute
  • Volvo XC 90 de 59.000 euro în primele minute
  • 25.000 de produse au fost comandate cu livrare în puncte de ridicare easybox

Chiar dacă vânzările au fost ridicate, numeroși internauți s-au plâns de Black Friday că au întâmpinat mai multe probleme la achiziția unor produse în această dimineață pe site-ul eMAG. Compania a transmis mai târziu că problema a fost rezolvată.

Piața online este inundată de oferte speciale de Black Friday, iar operatorii de comunicații vin cu o gamă largă de oferte speciale de telefonie, internet sau televiziune.

Citeşte şi:

În primele minute de Black Friday au fost probleme cu plățile online la eMAG. Internauții s-au plâns și de stocurile mici

Discurs al lui Florentin Pandele în apărarea catedralei de 105 milioane de lei din Voluntari: ”Credință și națiune, părinți români, nu soroșist din ăștia!”

Munca nevăzută din spatele recordului celor 675.000 de voturi din diaspora

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul
GSP.RO

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul

Horoscop 13 decembrie 2019. Săgetătorii vor trece prin printr-un șir de experiențe profitabile
HOROSCOP

Horoscop 13 decembrie 2019. Săgetătorii vor trece prin printr-un șir de experiențe profitabile