Un site de divertisment a adunat laolaltă unele dintre cele mai bune replici spuse de oameni în timpul somnului, bazate pe experiențele povestite de utilizatori:
– „Du-te naibii, Batman, ai să-mi dai 20 de dolari”
– „Unde sunt toți banii?”, și-a întrebat o fată, trezită brusc din somn, iubitul. „A, da, la bancă”, și-a răspuns tot ea, și apoi a adormit la loc.
– Un somnambul s-a ridicat la 1 noaptea din pat, adormit bineînțeles, s-a dus la frigider spunând „mamă, ce sete mi-e!”. Țipătul lui l-a trezit pe tatăl său care l-a întrebat ce face. El arată spre sticla de apă pe care o ținea în mână și spune „Mor de sete, vreau apă, dar tot ce avem în frigider e doar nenorocita asta de supă”
– Un soț, mort de somn, se întoarce spre soția lui și-i spune „Tu ești tăciunele aprins care-mi incendiază junglele nopții”
– Un puști de 12 ani se trezește din somn când în casă intră fratele mai mare, venit de la o bere cu băieții și-i spune foarte serios: „Nu mai irosi știința!”. Apoi continuă șoptit, „Ai grijă!”
– Un bărbat s-a trezit în miezul nopții și a văzut cum soția sa, evident adormită, încerca să coboare din pat. A întrebat-o ce s-a întâmplat. „Trebuie să apăs butonul!. I-a răspuns inspirat. „Vino înapoi în pat, l-am apăsat eu deja pentru tine”. Replica ei, pe un ton superior, a fost senzațională. „Nici măcar nu știi cum să-l apeși”
– „Trebuie să-mi găsesc struțul! Am nevoie de o omletă gigantică”
– „E un înțeles ascuns în Bambi. Mama lui e o alcoolică”
– Un student dormea în camera  de cămin a două colege. S-a trezit în mijlocul nopții și a spus tare. „Fetelor, fetelor, vă rog, e destul pentru toate”-

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine
HOROSCOP

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine