Mergi direct la conținut »
Cele mai tari fotografii cu Elena Udrea și Adrian Alexandrov, tânărul ei iubit
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Cele mai tari fotografii cu Elena Udrea și Adrian Alexandrov, tânărul ei iubit

Cele mai tari fotografii cu Elena Udrea și Adrian Alexandrov, tânărul ei iubit

Elena Udrea și partenerul ei de viață, Adrian Alexandrov, urmează să devină părinți pentru prima dată, potrivit unor informații publicate de Antena 3. Imaginile cu cei doi demonstrează cât de mult se iubesc.

De Dana Aramă,

Elena Udrea ar urma să devină mămică pentru prima dată. Blonda, care se pare că și-ar fi făcut fertilizare in vitro, trăiește o poveste de dragoste cu Adrian Alkexandrov, un bărbat mai tânăr ca ea.

Elena Udrea are 44 de ani și fost căsătorită cu omul de afaceri Dorin Cocoș în iunie 2013. În luna martie a anului trecut, Udrea a fost condamnată la șase ani de închisoare în dosarul Gala Bute. Decizia nu este definitivă.

Elena Udrea şi Adrian Alexandrov, un bărbat mai tânăra ca ea, şi-au făcut publică relaţie în octombrie 2016, la nunta lui Honorius Prigoană, fiul lui Silviu Prigoană.

Elena Udrea și Adrian Alexandrov trăiesc o poveste de dragoste farte frumoasă și sunt de nedespărțit. Fie că este vorba de evenimente, petreceri, vacanțe sau simple ieșiri la plimbare, cei doi sunt mereu împreună și radiază unul în prezența celuilalt.

Pe rețelele de socializare, Adrian Alexandrov se laudă cu partenera lui de viață, cea care urmează să-l facă tătic. Acesta a făcut publice imagini de senzație în care apare alături de aceasta. Imaginile îi înfățișează la ieșirile în club, în vacanțe sau la nunți precum cele ale lui Honorius Prigoană și Alex Erbașu.

Anunțul lui Gheorghe Mărmureanu despre România, după cutremurul care a zguduit Turcia
Recomandări

Anunțul lui Gheorghe Mărmureanu despre România, după cutremurul care a zguduit Turcia

Una dintre cele mai tari ipostaze în care apar amorezii este făcută în valurile mării, în timpul vacanței pe care aceștia au petrecut-o în Grecia.

În ultima vreme, Elena Udrea, care a fost Miss Adolescență în tinerețe, și Adrian Alexandrov s-au fotografiat și în compania unor copii, de diverse vârste, semn că iubesc micuții și că își doresc să aibă propriul lor bebeluș.


Citește și: REPORTAJ/ Tragedia din Apuseni. Ce s-a întâmplat în cei patru ani de la accidentul aviatic în care a murit Adrian Iovan


 

Close
Închide
  Close