Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Cinci case din Brăila au fost cuprinse de flăcări. Șase oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > VIDEO/ Cinci case din Brăila au fost cuprinse de flăcări. Șase oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale

VIDEO/ Cinci case din Brăila au fost cuprinse de flăcări. Șase oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale

Alarmă de gradul zero marți seară, la Brăila. Cinci case din cartierul brăilean Chercea au fost cuprinse de flăcări, iar șase oameni care și-au văzut agoniseala de-o viață distrusă de foc au suferit atacuri de panică, având nevoie de îngrijiri medicale.

De Cristina Sterian,

Incendiul a pornit în cartierul brăilean Chercea. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brăila, din primele date, cinci case au fost cuprinse de foc din motive neelucidate încă.

La această oră, flăcările se manifestă la nivelul podurilor locuințelor, însă pagubele sunt imense pe de o parte din cauza flăcărilor, pe de altă parte din cauza apei cu care acționează pompierii.

La fața locului, pompierii intervin cu cinci autospeciale, o ambulanță SMURD, trei salvări, trei echipaje de polițiști și un echipaj de jandarmi.

Până la această oră nu sunt victime, însă șase persoane au suferit atacuri de panică și au avut nevoie de îngrijiri medicale, fără a fi însă necesară transportarea lor la spital.

Pompierii au localizat incendiul, iar acum luptă pentru stingerea flăcărilor care se manifestă cu violență la acoperișurile caselor.

Sursa VIDEO – Youtube

Citește și: Mihai Fifor, declarație despre stagiul militar obligatoriu în România. ”Vă reamintesc faptul că stagiul militar în România este suspendat, nu anulat”

Close
Închide
  Close