Un bărbat în vârstă de 21 de ani care conducea un autoturism pe o stradă cu sens unic din Alexandria nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism, condus regulamentar.

În urma impactului au fost rănite cinci persoane, printre care şi un adolescent de 17 ani. Patru dintre persoanele rănite se aflau în cele două autoturisme implicate în accidentul rutier, iar cea de-a cincea victimă este un pieton în vârstă de 20 de ani, din Alexandria, informează IPJ Teleorman.

Victimele accidentului rutier au fost preluate de ambulanţe şi transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alexandria pentru îngrijiri medicale şi investigaţii.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.


VIDEO/ Lecția de infrastructură. Cărăbuș, primul tramvai mecanizat din România, a fost construit în timp-record, cu capital privatȚiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”
GSP.RO

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”

Horoscop 17 noiembrie 2019. Este o zi încărcată de sensibilitate, pentru Tauri
HOROSCOP

Horoscop 17 noiembrie 2019. Este o zi încărcată de sensibilitate, pentru Tauri