MENIU CAUTĂ
06 Dec. 2018 09:24

Cine e militarul care a vrut să-și ucidă iubita polițistă după ce a plasat o bombă artizanală în apartament. Bărbatul a murit la spital

Distribuie

Sorin Pătrașcu, un militar în vârstă de 50 de ani, a murit noaptea trecută, la Spitalul de Urgență din Bistrița, după ce s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc din Bistrița.

Sorin Pătrașcu a vrut să-și ucidă iubita polițistă și pe fata lor, în vârstă de 17 ani. El a amplasat o bombă artizanală în apartament și s-a aruncat de la etaj, a anunțat observator.tv.

Explozia a rănit trei oameni

Bomba artizanală a explodat la 10 minute după ce Sorin Pătrașcu s-a aruncat de la etaj. Fata de 17 ani a fost cea care a deschis uşa. Tânăra și-a dat seama că ceva nu este în ordine și a luat-o la fugă pe casa scării.

Potrivit unui comunicat de presă al Spitalului Județean de Urgență Bistrița acesta a ajuns în stare critică, intubat, cu fracturi toraco-abdominale și de bazin și cu o leziune a pancreasului în urma căderii de la înălțime, șoc hemodinamic, în comă profundă.

Maria Petroşanu, poliţistă, iubita lui Sorin Pătrașcu, a ajuns și ea la spital, după ce a fost rănită de bucățile de geam ale locuinței care au ajuns în parcarea unde se afla, în urma exploziei.

Femeia de 43 de ani avea multiple plăgi și o contuzie la genunchiul drept, conștientă, stabilă hemodinamic și respirator.

Suflul exploziei a rănit și un pompier aflat în parcarea imobilului. Acesta a ajuns la spital cu fractură craniană, hematom epidural, contuzii și plăgi, în stare stabilă.


EXPERIMENT LIBERTATEA. Unde fugim când sună alarma? Buncăre private și subsoluri abandonate din anii 90

Citește mai multe despre Bistrița, explozie și militar pe Libertatea.

Comentarii