Mergi direct la conținut »
Cine era polițistul împușcat mortal la datorie, în Timiș, de un urmărit internațional
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Cine era polițistul împușcat mortal la datorie, în Timiș, de un urmărit internațional

Cine era polițistul împușcat mortal la datorie, în Timiș, de un urmărit internațional

Polițistul împușcat mortal la datorie, de un urmărit, avea 43 de ani. Cristian Amariei a fost lovit de gloanțele unui individ urmărit internațional pentru tâlhărie și a suferit răni în zona gâtului și a pieptului. Medicii de pe ambulanță au încercat să-i salveze viața, dar nu au reușit. Individul care l-a omorât nu a fost prins până în acest moment.

De Mihai Niculescu,

Cristian Amariei, de 43 de ani, a căzut secerat de gloanțele trase de urmărit. El făcea parte dintr-un dispozitiv constituit pentru prinderea suspectului. Identitatea polițistului a fost făcută publică de colegii săi, pe pagina de Facebook „Polițiștii au umor”.

„Din păcate, azi a mai căzut un coleg la datorie! De această dată împușcat în gât și piept, în plină stradă, în com. Izvin, din jud. Timiș! Cristian Amariei, la doar 43 de ani, a căzut secerat de gloanțele trase de un urmărit internațional. Medicii au făcut tot ce au putut pentru a-i salva viața polițistului, dar inima acestuia a refuzat să mai bată. Individul care a tras focurile de armă este căutat în continuare. Să-ți fie țărâna ușoară, Cristi! End of watch 02.06.2019. :( ” au scris pe Facebook colegii polițistului ucis.

Potrivit presei locale individul care l-a ucis pe omul legii  se numeşte Ionel Marcel Lepa, în vârstă de 48 de ani, cu domiciliul în Lugoj. Era dat în urmărire internaţională şi căutat pentru executarea unei pedepse cu închisoarea pentru tâlhărie. Individul  are 1,85 metri înălţime, frunte lată, nasul drept, ochi căprui, gura mică, bărbie ascuţită, ten deschis, păr şaten, sprâncene arcuite şi o corpolenţă atletică.Cei care îl văd sunt rugaţi să sune la numărul de urgenţă 112 şi să păstreze distanţa, suspectul fiind înarmat şi foarte periculos.


Citește și: VIDEO/ Imagini cutremurătoare cu momentul în care mama și cei patru copii sunt luați de ape, în Prahova


 

Close
Închide
  Close