MENIU CAUTĂ
11 Oct. 2018 14:37

Cine este bărbatul acuzat că a ucis-o pe Vasilica, românca găsită carbonizată la Modena. Bucătarul italian a jucat poker după comiterea crimei

Distribuie

Italianul Raffaele Esposito, de profesie bucătar, a fost arestat sub acuzația de omor în cazul Vasilicăi Nicoleta Neață, românca găsită carbonizată în apropierea lacurilor Vivinatura din Modena. În decursul a 10 zile, italianul, în vârstă de 34 de ani, a fost acuzat că ar fi ucis-o pe româncă și apoi a incendiat trupul acesteia.

De asemenea, Raffaele Esposito (foto) ar fi încercat să răpească o altă fată de 18 ani, fiind descris de anchetatori drept „Un maniac gata să ucidă din nou”, notează rotalianul.

Cine este bărbatul acuzat că a ucis-o pe Vasilica, românca găsită carbonizată la Modena

Procurorii italieni care investighează cazul susțin că bucătarul căuta ca victime doar femei slabe. Într-un caz de violență, bărbatul este acuzat că s-a dat drept carabinier, notează Quarto Grado, o emisiune televizată din Italia care prezintă cazuri de cronică neagră.

Potrivit sursei citate, Raffaele Esposito este originar din Napoli, însă, în prezent, locuiește împreună cu familia în Savignano.

„După ce a ucis-o și a ars-o pe românca Vasilica Nicoleta Neață, în vârstă de 31 de ani, Esposito a mers să joace video poker”, susțin jurnaliștii italieni.

Presa din peninsulă mai scrie că, într-un alt caz de violență, Esposito a folosit haine pentru copii „pentru a-i astupa gura primei victime pe care a violat-o”.

De asemenea, individul, care este căsătorit și tatăl a două fiice, ar fi vrut să răpească o tânără de 18 ani în plină zi, având „fața descoperită și prezentându-se drept carabinier”

Aflați cum au reușit carabinierii italieni să-l prindă pe ucigașul Vasilicăi.


Citește și Emma Zeicescu și Claudiu Popa au fost puși sub învinuire pentru deținere și consum de droguri!


 

Citește mai multe despre Crima, Italia și Modena pe Libertatea.

Comentarii