Mergi direct la conținut »
UPDATE. Bărbatul care a violat o taximetristă în Hunedoara a fost prins. Petru Bățălan a stat nouă ani la închisoare pentru o faptă similară
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > UPDATE. Bărbatul care a violat o taximetristă în Hunedoara a fost prins. Petru Bățălan a stat nouă ani la închisoare pentru o faptă similară

UPDATE. Bărbatul care a violat o taximetristă în Hunedoara a fost prins. Petru Bățălan a stat nouă ani la închisoare pentru o faptă similară

Cine este bărbatul care a violat o taximetristă în Hunedoara. Petru Bățălan, în vârstă de 41 de ani, este căutat de polițiști, după ce a fost acuzat că a lovit și abuzat sexual o femeie, sub amenințarea unui cuțit. Bărbatul a fost eliberat recent din penitenciar, unde fusese închis nouă ani pentru o faptă asemănătoare.

UPDATE. Bărbatul care a violat taximetrista a fost prins de poliţişti în municipiul Hunedoara. El a fost dus la audieri şi urmează să ajungă în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

Polițiștii din Hunedoara au fost sesizați, după ce o femeie a susținut că a fost bătută, amenințată cu cuțitul și violată de un client pe care trebuia să-l transporte cu taxi-ul.

„Ajunși la destinație, bărbatul a lovit-o și a amenințat-o, cerându-i sa îl transporte pe un câmp, în afara localității, unde, sub amenințare, a întreținut raporturi sexuale cu aceasta”, au precizat reprezentanții IPJ Hunedoara.

Un dosar penal a fost deschis pentru viol și lipsire de libertate pe numele unui bărbat de 41 de ani, bănuit de comiterea faptelor.

„Pe numele bărbatului a fost emis mandat de aducere, iar polițiștii desfășoară activități în vederea depistării și a tragerii la răspundere penală a acestuia. În activități a fost implicat întreg colectivul Poliției Municipiului Hunedoara, dar și polițiști de la alte subunități din județ, care cooperează la activitățile vizând prinderea acestuia.

Individul căutat se numește Bățălan Petru, are constituție atletică, ten măsliniu.

Astăzi se va merge cu propunerea de arestare în lipsă. Cei care îl recunosc sunt rugați să apeleze de urgență numărul 112”, au explicat reprezentanții IPJ Hunedoara, conform replicahd.

Bărbatul căutat se numește Bățălan Petru și are următoarele semnalmente: înălțime – 1.70 m, constituție atletică, ten măsliniu. El este recidivist, a ispășit mai multe condamnări pentru tâlhărie și viol, în perioada 2003-2017. Bărbatul fusese eliberat din închisoare în octombrie 2017.


Citește și Fenomen în Parlament: majoritatea devine unanimitate, iar cutuma-lege. Fondul Suveran, adoptat neregulamentar


 

Close
Închide
  Close