Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Cine este Cornel Hernea, polițistul găsit mort în Oravița împreună cu iubita sa. Agentul și iubita lui aveau împreună o fetiță

Cine este Cornel Hernea, polițistul găsit mort în Oravița împreună cu iubita sa. Agentul și iubita lui aveau împreună o fetiță

Detalii uluitoare au ieșit la iveală în cazul polițistului găsit mort în Oravița, împreună cu iubita sa. Cornel Hernea, un subofițer de la Poliția Transporturi, și iubita lui, Marcela, au fost găsiți înjunghiați într-un apartament dintr-un bloc ANL.

Mama polițistului a fost cea care a sunat la 112, joi dimineață, după ce fiul ei nu a mai răspuns la telefon și nici la ușă. Pompierii au fost chemați pentru a debloca ușa apartamentului.

În locuință au fost găsiți morți polițistul și iubita sa. Criminaliștii au împânzit locul pentru a face cercetări.

„Am fost sesizați prin apel 112 despre faptul că un polițist de la Poliția Transporturi Oravița este găsit în locuință decedat. În locuință a fost găsită și concubina acestuia, de asemenea decedată. În prezent se desfășoară cercetări sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin pentru stabilirea stării de fapt”, a declarat Dinu Nicorici, purtătorul de cuvânt al Poliției cărășene, conform observator.tv.

Anchetatorii nu au confirmat oficial ipoteza potrivit căreia polițistul Cornel Hernea și-a înjunghiat iubita și apoi s-a sinucis. Potrivit anchetatorilor, bărbatul și iubita sa au murit înjunghiați în camere separate.

Nu a fost folosită arma din dotarea polițistului deoarece pistolul său se afla la sediul din Oravița.

Poliţistul şi iubita lui aveau o fetiţă de 1 an şi jumătate

Potrivit sursei citate, Cornel Hernea (37 de ani) lucra din 2002 la Poliţia Transporturi Oraviţa și avea gradul de agent şef adjunct. Bărbatul nu a avut niciodată abateri disciplinare.

Iubita acestuia, Marcela G., în vârstă de 35 de ani, împreună cu care avea o fetiţă de 1 ani şi jumătate, era ospătăriţă.


Citește și EXPERIMENT LIBERTATEA. Unde fugim când sună alarma? Buncăre private și subsoluri abandonate din anii 90


 

 
 
Close
Close
Închide