Mergi direct la conținut »
Cine se încumetă? Ziua Femeii, sărbătorită în bikini pe pârtie!
Politică Libertatea > Ştiri > Politică

Cine se încumetă? Ziua Femeii, sărbătorită în bikini pe pârtie!

În apropierea Zilei Femeii, în 6 Martie, cele mai frumoase doamne și domnișoare care nu se tem de schiuri sau placă și de răcoarea zăpezii vor oferi un spectacol memorabil pe pârtie la cea de-a patra ediție a concursului Bikini Race, la Păltiniş.

Probele din concurs vor înclina, anul acesta, mai mult pe partea sportivă, decât pe cea de frumuseţe. Femeile vor trebui să se descurce mai degrabă pe schiuri sau pe placă, decât pe clăpari. Anul trecut, peste 20 de concurente au trecut prin diferite probe de frumusețe și îndemânare specifice sporturilor de iarnă, inclusiv prin proba de pornire a unui snowmobil, de departe cea mai dificilă probă a concursului.

Concursul va fi compus din trei probe anul acesta. Fiecare concurentă va trebui să treacă printr-o probă de slalom, ski sau snowboard, contracronometru. Apoi, concurentele vor defila pe banda rulantă a școlii de ski, urmând să arunce la coș cu cele trei mingi de baschet amplasate pe traseu.

Miss Bikini 2015_2

Ultima probă este parcurgerea unui traseu aplicativ, o probă unde se va puncta și timpul obținut de fiecare concurentă dar și impresia artistică. Pe traseu vor fi amplasate mai multe elemente sau obstacole.

Câștigătoarea Bikini Race va pleca acasă cu o invitație la festivalul Electric Castle și un voucher în valoare de 1000 de lei la un magazin sportiv. Locurile 2 și 3 primesc, de asemenea, invitații la Electric Castle și vouchere la acelaşi magazin, în valoare de 500, respectiv 250 de lei.

În ziua concursului, înscrierile vor avea loc între orele 9:30 și 11:30, concursul fiind programat să înceapă la ora 12.

Close
Închide
  Close