MENIU CAUTĂ

Cine sunt fetele care au murit după ce au plonjat cu mașina în lacul Ghioroc. Șoferița era pasionată de mașini, viteză și drifturi

Distribuie

Cine sunt fetele care au murit după ce au plonjat cu mașina în lacul Ghioroc. Adelina, cea care conducea mașina în momentul cumplitei tragedii petrecute duminică seară, era cunoscută pentru pasiunea sa pentru mașini, viteză și drifturi.

Cele două fete, Adelina și Laura, au sfârșit tragic după ce mașina în care se aflau, alături de doi băieți care stăteau pe locurile din spate și care au reușit să se salveze și să scape nevătămați, a plonjat în lac după ce a derapat pe drumul de țară pe care rula. Întreaga comunitate din zonă este în stare de șoc, la fel ca și cei doi băieți de 18 și 27 de ani, care s-au salvat și care spun că nu știu ce s-a întâmplat, notează tion.ro.

„A derapat și a căzut în apă. Nu știm ce s-a întâmplat: încercam să ieșim din mașină, din apă. În momentul ăsta nu știu să vă explic nimic”, au spus băieții.

Mașina în care se aflau cei patru tineri a plonjat 15 metri și a ajuns în apă după ce a derapat pe un drum alunecos, de pământ. Cei doi băieți aflați pe locurile din spate au reușit să iasă din mașină, însă cele două fete au rămas blocate în autoturism. Martorii au alertat serviciile de salvare, inclusiv scafandri, cele două fete fiind scoase din mașinî. În pofida manevrelor de resuscitare făcute zeci de minute, Adelina și Laura nu au mai putut fi salvate.

Apropiații Adelinei spun că tânăra era pasionată de mașini, viteză și drifturi, fapt confirmat și din fotografiile publicate de aceasta pe rețelele de socializare. Tânăra se pare că avea și un atelier auto unde lucra, deci teoretic cunoștea mecanica și mecanismele mașinii pe care o conducea.

Zeci de mesaje de la cunoscuți și prieteni au curs pe rețelele de socializare la auzul veștii privind moartea celor două tinere: „Sper să ne vedem acolo sus, Dumnezeu să te odihnească”; „Dumnezeu să te odihnească în pace! Mult prea devreme ai plecat… acum ai devenit un înger.. Drum lin”; „Fără cuvinete…..R.I.P.!”.

Polițiștii fac anchetă pentru a stabili cu exactitate cum și din ce cauză s-a petrecut accidentul.

Sursa FOTO – tion.ro

Citește și: Ce sunt bolile psihice, cum le recunoaștem și cum se tratează

Citește mai multe despre Accident și Deces pe Libertatea.

Comentarii