Luna mai, care tocmai s-a încheiat, a fost una plină pentru Ciprian Anton, din Covasna. Campionul naţional la tenis în scaun rulant a participat la turneul internaţional de tenis desfăşurat în capitală, Bucharest Wheelchair Open, între 5 și 8 mai, apoi, între 12 – 15 mai, a mai luat parte la un turneu internaţional, Gyor Cup ITF Futures Series, în Ungaria, iar începând de ieri participă, până pe 12 iunie, la alte două turnee organizate în Franţa.

În prezent singurul antrenor de tenis din scaun rulant din România, Ciprian Antin se clasează pe locul 265 din 666 de jucători la nivel mondial, aproape de cea mai bună performanță a carierei, locul 235, ocupat în 2013, conform stiri.covasnamedia.ro.
Ciprian Anton, care are în prezent cinci elevi din diverse localităţi din România, pe care îi pregăteşte ocazional, a suferit în 2003, în urma unui accident de muncă, leziuni la coloana vertebrală şi a rămas imobilizat în scaun rulant. De mai bine de 13 ani în scaun cu rotile, Ciprian este pentru toţi cei care îl cunosc un exemplu de pozitivism, putere şi hărnicie.

ciprian anton2Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Primul român eliminat din Registrul Agresorilor Sexuali, un profesor condamnat pentru corupere sexuală de minori. Ce au spus judecătorii
Recomandări
Primul român eliminat din Registrul Agresorilor Sexuali, un profesor condamnat pentru corupere sexuală de minori. Ce au spus judecătorii

El a dezvăluit, pentru sursa citată, de ce a ales acest sport şi nu altul: