MENIU CAUTĂ
21 Mar. 2014 16:16

Ciprian Marica şi-a dăruit ghetele de fotbal! Au fost ADJUDECATE cu 1.200 de lei

Distribuie

Campania „Ajută copiii" intră într-o nouă etapă

De astăzi, în fiecare săptămână, pe o perioadă de timp ce ne-o dorim cât mai lungă, veţi putea intra în posesia unor obiecte donate de oameni cunoscuţi, vedete îndrăgite, sportivi de elită şi multe alte personalităţi româneşti din diverse domenii, licitând pentru ele.
Scopul acestui demers este adunarea de fonduri pentru ceea ce Fundaţia Ringier şi-a propus de la bun început, iniţiind campania „Ajută copiii!": ajutorarea copiilor bolnavi de cancere şi alte afecţiuni grave.
Dincolo de impetuozitatea în faţa porţilor adverse, Ciprian Marica, vârful de atac al Naţionalei şi al echipei spaniole Getafe, este şi un om sensibil, profund impresionat de suferinţa copiilor, cărora, în multe ocazii, le-a fost alături în diferite moduri.

Cum poţi licita

Trimite un SMS la numărul de telefon 0729.729.200 (apel cu tarif normal), de luni până sâmbătă la miezul nopţii, cu suma pe care o oferi pentru obiectul licitat în acea săptămână.

Au autograful atacantului

„Mă bucur să ajut atunci când pot. Am primit multe de la viaţă. Pentru o mare parte, am muncit pe măsură. Copiii către care va merge contribuţia mea nu pot face nimic singuri pentru salvarea propriei vieţi. Sper ca aceste ghete speciale pentru mine să fie cumpărate de cineva care doreşte ca împreuna cu mine şi cu voi, să dea o şansă la viaţă unui copil”, ne-a declarat Marica.
De astă dată, el a decis să doneze propria pereche de ghete de fotbal, cele cu care a ţinut vie până în ultima clipă speranţa românilor în calificarea la Campionatul Mondial ce va avea loc în vară, în Brazilia, înscriind cinci goluri în meciurile ultimelor preliminari
Ghetele, de un galben fosforescent, sunt personalizate, pe ele fiind trecute prenumele părinţilor fotbalistului, Mircea şi Sorina.
De asemenea, ele poartă şi autograful lui Ciprian, dar prezintă şi o particularitate mai puţin ştiută, dar care le face cu atât mai valoroase: gheata stângă este cu o jumătate de număr mai mare decât cea dreaptă, pentru că tălpile picioarelor lui Cirpian au această diferenţă fizică de mărime. Licitaţia începe de la suma de 1.000 de lei!
Marţi, 25 martie. Până azi, nimeni nu s-a încumetat să liciteze pentru ghetele de fotbal oferite de Ciprian Marica, atacant al naţionalei, şi cu care a marcat cinci goluri în ultimele preliminarii ale Campionatului Mondial.
Nu uitaţi că mai aveţi timp până la miezul nopţii de sâmbătă, 29 martie, ca s-o faceţi! Licitaţia a început de la suma de 1.000 de lei, iar banii vor fi folosiţi de Fundaţia Ringier pentru a-i ajuta pe copiii bolnavi.
Miercuri, 26 martie. Nu uitaţi că mai aveţi timp până la miezul nopţii de sâmbătă, 29 martie, ca să licitați pentru ghetele de fotbal oferite de Ciprian Marica! Licitaţia a început de la suma de 1.000 de lei, iar banii vor fi folosiţi de Fundaţia Ringier pentru a-i ajuta pe copiii cu boli grave.
Joi, 27 martie. Nu uitaţi! Mai sunt trei zile până sâmbătă, la miezul nopţii, în care puteţi licita pentru ghetele de fotbal ale lui Ciprian Marica, purtând şi autograful fotbalistului. Fanii lui Ciprian cu siguranţă şi-ar dori să intre în posesia lor. Licitaţia a început de la suma de 1.000 de lei. Cine oferă mai mult?
Vineri, 28 martie. Astăzi am primit o ofertă de 1.100 lei! Cine oferă mai mult? Aveți timp până mâine, la miezul nopții! TRIMITE UN SMS cu oferta ta la telefon 0729.729.200!
Sâmbătă, 29 martie. Astăzi am primit o ofertă de 1.200 de lei! Nu uitați! Mai aveți timp până la miezul nopții de astăzi să licitați pentru ghetele lui Ciprian Marica! TRIMITE UN SMS cu oferta ta la telefon 0729.729.200!

Ghetele lui Marica, adjudecate cu 1.200 de lei

Câştigătorul licitaţiei pentru ghetele de fotbal oferite de Ciprian Marica este profesorul Simion Brînduşa din Bucureşti, care a oferit suma de 1.200 de lei.
ATENŢIE! Câştigătorul trebuie ca în termen de 3 zile, până miercuri, 2 aprilie, inclusiv, să vireze suma licitată în contul în lei al Fundaţiei Ringier, RO29 RZBR 0000 0600 1552 6176, deschis la Raiffeisen Bank.

Citește mai multe despre Ajută Copiii pe Libertatea.

Comentarii