MENIU CAUTĂ

Comandament de iarnă la PMB, luni. Gabriela Firea vrea să știe care este stadiul pregătirilor

Distribuie

Comandament de iarnă la Primăria Capitalei, pe 27 noiembrie. Primarul General, Gabriela Firea, a convocat pentru luni, 27 noiembrie, începând cu ora 11.00, comandamentul pentru evaluarea stadiului pregătirilor de iarnă, informează Primăria Municipiului București (PMB), prin intermediul unui comunicat.

La ședință, care va avea loc la sediul PMB, vor fi prezenți primarii celor șase sectoare, operatorii de salubrizare, reprezentanți ai RADET, RATB (Regia Autonomă de Transport Bucureșri), Administrația Străzilor București, ApaNova, ALPAB (Administrația Lacuri Parcuri și Agrement), DGASMB (Direcția Generală de Asistentă Socială a Municipiului București), ASSMB ( Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București), dar și ai  direcțiilor de specialitate din cadrul PMB cu atribuții în implementarea Planului de Măsuri și Acțiuni pentru deszăpezire și combatere a poleiului în Municipiul București.

Deja, cetățenii Capitalei au primit o veste bună. Facturile la apă caldă și căldură nu vor crește. Mesajul primarului Gabriela Firea către bucureșteni.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, duminică dimineața, noi atenționări Cod portocaliu de ploi și ninsori abundente. În București va fi cod galben.

De altfel, Directorul ANM are un nou avertisment despre iarna ce ne așteaptă. Vom avea parte de viscole, ninsori abundente şi ger de crapă pietrele

Vezi cum va fi vremea de Crăciun și de Revelion. Ninsori mai multe față de iarna precedentă.


CITEȘTE ȘI…

Dezvăluirea uluitoare a unei actrițe de la noi, ajutată de Stela Popescu atunci când a rămas fără serviciu. „A fost singura căreia i-a păsat de mine”

Mesajul înregistrat de Stela Popescu pe care urma să-l asculte o țară întreagă. Peste doar câteva zile | VIDEO


 

Citește mai multe despre primaria capitalei pe Libertatea.

Comentarii