Mergi direct la conținut »
Comuna “vizitată” de Snoop Dogg are site de promovare. Bogata încearcă să atragă turiști
Ştiri Libertatea > Ştiri

Comuna “vizitată” de Snoop Dogg are site de promovare. Bogata încearcă să atragă turiști

Comună Bogata din județul Mureș se bucură de o popularitate neașteptată. Cu siguranță mulți români nici nu au auzit de această comună până în momentul în care rapper-ul Snoop Dogg și-a dat check-in din greșeală. Acum, Bogata a ajuns să aibă un site de promovare.

„Snoop Dogg a dat check-in în Bogata, Mureș, din greșeală, dar voi nu trebuie să faceți asta. Aflați de ce ar trebui să vizitați acest loc și să dați check-in în mod real”, se arată pe pagina visitbogata.com, scrisă în limba engleză și ilustrată cu fotografii idilice.

„Cu doar 2.000 de locuitori, comuna, în care se ajunge în cinci ore, cu mașina, de la București, este locul perfect pentru o vacanță relaxată. Apropiată de Cluj-Napoca, Mediaș, Sighișoara și Târgu Mureș, Bogata este locul perfect dacă vreți să vă relaxați în natură”, scriu creatorii site-ului.

Sunt oferite și informații despre viteza internetului în România, făcând referire la declarațiile senatorului american Bernie Sanders, care a spus că este „inacceptabil” ca internetul din SUA să fie mai slab decât cel din România.

„Poate că viteza de internet nu este la fel de mare precum cea din Capitală (ne referim la tine, Bernie Sanders), dar credem că e destul de bună. Îndeajuns de bună să încărcați un selfie”, spun creatorii site-ului și ilustrează declarația cu selfie-ul lui Snoop Dogg de pe Instagram.
Printre locurile recomandate de creatorii site-ului se numără Cascada Ciucaș, Biserica Fortificată de la Biertan și Fortul Roman Stremț.

Close
Închide
  Close