Mergi direct la conținut »
Condamnat la închisoare după ce și-a omorât părinții pentru că nu au avut grijă de câinele lui. A fost expert în efecte speciale pentru pelicula "The Lord of The Rings"
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe

Condamnat la închisoare după ce și-a omorât părinții pentru că nu au avut grijă de câinele lui. A fost expert în efecte speciale pentru pelicula „The Lord of The Rings”

Un expert în efecte speciale care a lucrat la mai multe filme care s-au bucurat de mare succes la public, printre care și "The Lord of The Rings", a fost condamnat la 26 de ani de închisoare. Acesta și-a omorât părinții pentru că nu au avut grijă de câinele lui, relatează newsarchyuk.com.

De Daria Maria Diaconu,

Sentința a fost dată în urmă cu câteva zile.

Serghei Kudriavtsev, în vârstă de 48 de ani, s-a declarat vinovat la proces. Potrivit heraldodemexico.com.mx, Serghei Kudriavtsev, care s-a născut în Rusia, i-a ucis pe părinții săi, Tatiana Kudriavtseva y Vladímir Kudriavtsev, în vârstă de 68, și respectiv 69 de ani, pentru că nu aveau grijă așa cum considera el că ar fi trebuit de câinele său.

Dubla crimă a avut loc în data de 20 mai, în Londra, acolo unde Serghei și-a înjunghiat părinții de mai multe ori.

Totul a început de la faptul că părinții lui Serghei au lăsat ușa casei deschisă și câinele, pe nume Enzo, a fugit, iar când s-a întors acasă a făcut o infecție la dinți.

La trei zile de la comiterea crimei, Serghei Kudriavtsev s-a predat la poliție.

„Nu regret, însă simt că trebuie să plătesc pentru ceea ce am făcut”, a spus Serghei Kudriavtsev după comiterea crimelor.

Serghei Kudriavtsev a lucrat ca expert în efecte speciale pentru filme precum „the Lord of The Rings’, „X-Men” și „Avatar.Ț.

FOTO: London Police

Close
Închide
  Close