Mergi direct la conținut »
AUDIO/ Înregistrări șocante: Copiii de la o creșă din Iași, jigniți de îngrijitoare și puși să înjure. Două îngrijitoare și o asistentă au fost date afară după incident | VIDEO
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > AUDIO/ Înregistrări șocante: Copiii de la o creșă din Iași, jigniți de îngrijitoare și puși să înjure. Două îngrijitoare și o asistentă au fost date afară după incident | VIDEO

AUDIO/ Înregistrări șocante: Copiii de la o creșă din Iași, jigniți de îngrijitoare și puși să înjure. Două îngrijitoare și o asistentă au fost date afară după incident | VIDEO

Angajatele unei creșe aflate în subordinea Primăriei Iași au fost înregistrate în timp ce jigneau copiii de care ar fi trebuit să aibă grijă și îi învață pe micuți să înjure. Faptele revoltătoare au ieșit la iveală după ce înregistrările au fost făcute publice, iar primarul Iașului, Mihai Chirica, a luat primele decizii: două îngrijitoare, o asistentă și corodonatoarea instituției au fost date afară.

De Dana Aramă,

Întregul caz a ieșit la iveală după ce părinții unui copil i-au pus acestuia un dispozitiv de înregistrare pe hainele pe care le purta. Astfel, au putut auzi cum vorbeau angajatele creșei cu cei mici.

„Îți miroase a s..ă, a oleacă de s..ă îți miroase de acuma. Cam devreme”, sunt cuvintele revoltătoare pe care una dintre îngrijitoare i le adresează unei fetițe.

În înregistrările făcute publice de Ziarul de Iași, se aude și cum angajata creșei ceartă un băiețel pentru că a făcut pe el. Aceasta îi adresează micuțului cuvinte extrem de dure, precum „porc”, „nespălat” sau că „miroase a dihor”.

„De ce nu faci c..a la baie și faci pe tine? Porcule! Ești porc, nu tigru cum spune mama ta. Porc ești că te c..i pe tine. Miroase că ești nespălat. A dihor miroase”, îi spune îngrijitoarea respectivului copil.

Înregistrările șocante scot la iveală și faptul că una dintre angajate îi învață pe copii să înjure: „În p… mă-tii, ia spune și tu, spune”.

Părinții copilului care a avut asupra lui dispozitivul de înregistrare pe haine au apelat la ajutorul unui avocat și au de gând să depună plângere penală. Avocatul familiei, Ciprian Mitoșeriu, spune că micuțul în vârstă de trei ani și opt luni nu mai frecventează creșa Primăriei Iași. De vineri, el se află în grija bunicii și a început deja ședințele cu un psiholog.

Primarul Iașului, Mihai Chirică, a declarat vineri că a luat măsuri împotriva îangajatelor creșei. Două îngrijitoare, o asistentă și coordonatoarea instituției au fost date afară din sistem, informează Hotnews.


Citește și:

Eleva de 18 ani de la „Gheorghe Lazăr” diagnosticată cu meningită a murit la „Matei Balș”!

Close
Închide
  Close