De Cristian Anton,

”Exploatat prin muncă și învățat să bea, acesta cutreiera cu oile dealurile Coroieștiului, prin frig, flămând și murdar”, arată sursa citată.

Potrivit acesteia, politiștii din județul Bacău au fost sesizati pe 12 decembrie, prin 112, că un minor de 13 ani, din comuna Motoșeni, aflat în plasament familial la bunica sa, este dispărut de acasă.

Cazul a fost sesizat chiar de bunică, care se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Îi dădea să bea alcool ”să-i înfierbânte sângele”

Politiștii, care au intuit că ceva nu este în regulă, au audiat-o pe femeie și au reușit să afle că minorul era „dispărut” de peste o lună de zile, fiind dat chiar de ea la un cioban din comuna Coroiești, județul Vaslui, pentru a munci.

Bunica a primit în schimbul nepotului ei o capră și câțiva lei. Ulterior, ea a cerut mai mulți bani, dar, pentru că ciobanul a refuzat să-i dea, femeia l-a șantajat că îl va denunța că a furat copilul.

Polițiștii l-au găsit pe băiat murdar și beat și l-au dus la Centrul de Primire în Regim de Urgență a Copilului Abuzat, Neglijat și Exploatat Bârlad, din cadrul DGASPC Vaslui.

Ciobanul care îl exploata a spus că îi dădea copilului să bea țuică, ”să-i înfierbânte sângele” și să nu moară de frig.

Polițiștii de la IPJ Bacău, împreună cu cei de la Secția 3 de Poliție Rurală Bârlad, desfășoară cercetări într-un dosar penal deschis pentru rele tratamente aplicate minorului.

Citeşte şi:

Armata s-a răzgândit: familia cu opt copii poate să rămână peste iarnă în cazarma părăsită

Guvernul PNL a reluat proiectul inițiat de guvernul PSD cu Alexandru Cumpănașu. Cum a plătit-o acesta cu 40.000 de lei pentru câteva pagini pe o angajată a ministerului!

La Spitalul Municipal Câmpia Turzii, echipamentele de laborator ruginite sunt folosite zilnic, dar sunt ascunse la controale. O asistentă medicală a avut curajul să facă totul public

Serena Williamns, devastată după eliminarea de la AO: „O atitudine neprofesionistă!”
GSP.RO

Serena Williamns, devastată după eliminarea de la AO: „O atitudine neprofesionistă!”

Horoscop 24 ianuarie 2020. Racii caută siguranță, dar nu de asta au nevoie
HOROSCOP

Horoscop 24 ianuarie 2020. Racii caută siguranță, dar nu de asta au nevoie