MENIU CAUTĂ
11 Iun. 2018 23:47

Copil de 7 ani înecat pe plaja Modern din Constanța

Distribuie

UN copil de 7 ani s-a înecat, luni, pe plaja Modern din Constanța. Trupul acestuia a fost scos la mal de valuri la mai multe ore după ce a dispărut, a anunțat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Dobrogea".

Echipajele de pe Ambulanță au încercat mai multe minute să efectueze manevre de resuscitare , dar nu au putut decât să declare decesul.

Copilul de 7 ani era din localitatea constănţeană Dobromir.

În continuare 25 de scafandri încearcă să găsească trupul adolescentului de 14 ani dispărut duminică în Marea Neagră, dar nu au reușit să îl identifice.

Luni seara la ora 20.00, după lăsarea întunericului, au fost sistate căutările, urmând a fi reluate marți. „Sunt scafandrii de la Inspectoratele judeţene pentru Situaţii de Urgenţă Alba, Suceava, Hunedoara, Bucureşti-Ilfov, Vrancea, Teleorman şi Constanţa. Aceştia din ţară se află în stagiul de antrenament la Centrul de Antrenament al Scafandrilor de Intervenţie Constanţa”, a spus la începutul căutărilor purtătorul de cuvânt al ISU Constanţa, Anca Chiriţă, adăugând că este prima acţiune de acest gen la care participă un număr aşa de mare de scafandri.

Duminică seară, un tânăr în vârstă de 18 ani, din Republica Moldova, aflat pe litoralul românesc pentru a lucra, s-a înecat în mare, la Neptun. Trupul acestuia a fost găsit printre stabilopozii digului din staţiune.

Potrivit reprezentantei ISU Constanţa, în acest an, începând cu 1 mai, în apele Mării Negre s-au înecat patru persoane.


Citește și: REPORTAJ/ Parcul prin care se plimba Împărăteasa Sissi va fi refăcut din temelii cu bani europeni. Are cea mai lungă alee acoperită din Europa/ FOTO


Libertatea transmite LIVE, 24 de ore din 24, imagini cu plaja din Mamaia

Libertatea transmite LIVE, 24 de ore din 24, imagini din Vama Veche

Citește mai multe despre inecat și Marea Neagră pe Libertatea.

Comentarii