MENIU CAUTĂ

Corneliu Vadim Tudor și-a prevestit moartea. „Și-a visat și înmormântarea”

Distribuie

Corneliu Vadim Tudor și-a prevestit moartea. Afirmația a fost făcută de una dintre fiicele Tribunului.

Corneliu Vadim Tudor a fost un reputat scriitor și politician. A încetat din viață pe 14 septembrie 2015.

În urma sa a rămas o familie îndurerată, văduva Doina, care a făcut dezvăluiri despre fostul ei partener de viață, și cele două fiice ale lor.

La o emisiune de televiziune de la Antena Stars, una dintre fiicele lui Corneliu Vadim Tudor, Lidia, a făcut dezvăluiri cutremurătoare. Tatăl ei obișnuia să aibă premoniții legate de luucrurile rele care urmau să se întâmple, ba chiar și-a visat și moartea.

„Tata avea nişte vise, să zicem, mai puternice, în care i se arătau întâmplări din viitor. De exemplu, moartea Patriarhului Teoctist. L-a visat în sicriu şi el participa la înmormântarea lui. A visat-o pe mama lui fără o măsea. De fiecare dată când îi apărea mama lui în vis, ştia că se va întâmpla ceva rău. Cred că şi la moartea fratelui lui, Pavel, a visat-o.

Şi-a visat şi înmormântarea. O mulţime de oameni duceau pe braţe un politician îmbrăcat în alb. Nu ştia că era el. Noi de visul ăsta n-am ştiut. Ne-a povestit altcineva. Îl marcau visele astea. Credea în visele acestea pentru că le-a simţit pe pielea lui… Eu n-am avut niciodată astfel de vise până să moară el. Fisele cu el îmi arată ceva. Şi ştiu sigur, că am verificat”, a declarat Lidia, fiica lui Corneliu Vadim Tudor.


Citește și: ”Poarta” Otopeni 2018. Low-cost canadian, de la București peste Atlantic


 

Citește mai multe despre dezvaluiri, inmormantare și premoniție pe Libertatea.

Comentarii