MENIU CAUTĂ
19 Mar. 2018 18:05

Costi Rogozanu, editorialistul VoxPublica, despre campania #salvatipipera: “În Pipera, noroiul este special. Conține, probabil, o doză de «ceva în neregulă»”

Distribuie

Editorialistul Costi Rogozanu a vorbit, la interviurile stiricurate.ro, despre campania cotidianului Libertatea - #salvatipipera. Rogozanu susține că o soluție la aceste probleme o reprezintă parteneriatul public-privat. 

„În zona asta e infern. Şi mai sunt zone ca aceasta în Bucureşti. În general sunt mari probleme acolo unde dezvoltarea a fost lăsată sub legea junglei. E frumos să spui platforma de la Pipera, dar aceasta este darwinism curat. A fost lăsată să crească şi nimeni nu s-a ocupat de infrastructură. Există şi un noroi special. Pe maşină este împroşcat un tip de noroi care se ia mai greu decât cel din alte zone ale Bucureştiului. Probabil are mai mult plumb, probabil o cantitate mare de ceva în neregulă”, a declarat Costi Rogozanu, pentru stiricurate.ro

„Să nu uităm că aici este şi o rezervaţie privată imobiliară şi că acum trebuie o negociere public-privată. E clar că sunt platforme mari ocupate de privaţi, iar de cealaltă parte a rămas o ulicioară tristă, care trece printre nişte zgârie-nori frumoşi”, continuă editorialistul.

 


Campania #salvatipipera este o inițiativă a cotidianului Libertatea, susținută de Trustul de Presă Ringier România.

 Trimite-ne imagini și videoclipuri la numărul de WhatsApp +40 0729.729.000 sau scrie-ne despre cum crezi tu că ar trebui salvată Pipera la adresa de e-mail salvatipipera@libertatea.ro

Urmărește grupul de Facebook #salvatipipera și povestește-ne cum îți este afectată viața de zi cu zi din cauza nepăsării autorităților.

Implică-te! Semnează petiția #salvatipipera.


Comentarii