MENIU CAUTĂ
08 Dec. 2018 13:09

Cozmin Gușă minimalizează mărturiile victimelor de la judo. „Nu îmi ridică niciun semn de întrebare”

Distribuie

Șeful Federației Române  de Judo, Cozmin Gușă, minimalizează mărturiile victimelor de la lotul olimpic, ale tinerelor care au fost agresate fizic de antrenorii Bercean și Andreica. "Nu am găsit nicio probă care să dovedească aceste tratamente", susține președintele FRJ, potrivit Gazeta Sporturilor.

Bucureștiul găzduiește în acest weekend finalele Ligii Campionilor și Europa Leage la judo, competiția având loc chiar în mijlocul unui scandal de amploare privind tratamentele inumane de la Centrul Olimpic de Judo de la Cluj.

Agresiunile fizice și psihice acuzate de sportive pare să reprezinte un subiect sensibil pentru Cozmin Gușă, care a preferat să bage sub preș totul.

„Am discutat cu persoanele implicate, cu Florin Bercean și Gianina Andreica. N-am găsit nicio probă care să dovedească aceste tratamente„, a punctat Gușă.

Mai mult, deși apar tot mai multe voci care reclamă bătăile de la lotul olimpic, șeful FRJ nu pare să fie îngrijorat, ci chiar pune sub semnul întrebării totul.

E spiritul de turmă. Nu-mi ridică niciun semn de întrebare aceste declarații. Nimeni nu e bucuros de succesul altora, nimeni nu decontează trecutul. Bătaia în judo este doar pe tatami, după care te îmbrățișezi, te saluți. Alte bătăi nu au avut loc. De când a apărut însă mirajul mass-media, fiecare vrea să devină celebru fără să vină cu dovezi„, susține Gușă.

Citește tot materialul pe GSP.ro.

 

Citește mai multe despre cozmin gusa și judo pe Libertatea.

Comentarii