De Andrei Comsa, Andrei Balan,

S-au cunoscut în facultate

La 14 ani, şi-a urmat tatăl la Iaşi, unde acesta s-a tratat de plămâni, dar s-a întors apoi în Tulcea, apropiindu-se foarte mult de istorie, materie la care avea să cucerească şi locul I la Olimpiada pe ţară, cinci ani mai târziu, în 1978. A intrat al doilea ca medie la Facultatea de Istorie- Filosofie din Bucureşti, pe care a terminat- o în 1985, după doi ani repetaţi. În 1981 i-a murit tatăl, iar în 1982, la 23 de ani, a cunoscut-o pe Aura, studentă la Politehnică, în vârstă de 22 de ani. Cei doi s-au căsătorit un an mai târziu.

Sinuciderea a venit în zori

În 1996, devenită un foarte apreciat medic psiholog la Spitalul Bagdasar din Capitală, Aura a dus pe picioare o sarcină foarte dificilă, dar, la două luni şi ceva de la naşterea primului copil al familiei Antonescu, acesta a murit, aruncând părinţii în pragul deznădejdii. În timp, Crin a început să se gândească tot mai mult la varianta înfierii, date fiind complicaţiile primei sarcini, dar Aura a urmat tratamente specifice şi, în 2001, a adus-o pe lume pe Irina, copilul celor doi, astăzi în vârstă de 11 ani.
Din nefericire, la câteva luni de la naşterea Irinei, Aura a aflat că avea cancer ovarian, care – netratat la timp – i-a cuprins tot organismul. În ciuda unei lupte susţinute cu boala, a teribilului tratament cu citostatice şi a patru operaţii efectuate, Aura a cedat şi trei ani mai târziu – la începutul lui iulie 2004 – a ales să se sinucidă, aruncându- se pe geam la ora 6.00 dimineaţa, în timp ce familia dormea în casă. Devastat de dramă, Antonescu s-a mărginit să declare, acum doi ani, într-un cotidian: “Acest copil, care e cea mai mare bucurie a vieţii mele, a fost 90% dorit de mama lui, care a şi riscat foarte mult să-l aibă. Îi sunt recunoscător pentru asta!”.

Andreea Antonescu a fost la nunta Andreei Bălan! Ce a anunțat înainte de ceremonie
Recomandări

Andreea Antonescu a fost la nunta Andreei Bălan! Ce a anunțat înainte de ceremonie

Un frate vitreg, chirurg, i-a murit în 2009

Tatăl lui Antonescu, la care acesta a ţinut enorm, a mai avut un fiu dinainte de căsătorie, Gabriel, chirurg, care a fost găsit mort în casă, la Tulcea, acum trei ani. Mama lui Crin, Olga Gherghina, care locuieşte în Isaccea, s-a recăsătorit şi are alţi doi copii, Doina (44 de ani, inginer proiectant) şi Valentin (45 de ani, şef serviciu în cadrul Primăriei Isaccea).

Adina VăleanRecăsătorit cu o colegă de partid

La capătul unei relaţii suficient de lungi cu europarlamentarul liberal Adina Vălean (44 de ani, foto), Crin Antonescu a decis să se recăsătorească, în urmă cu trei ani. Astfel, Crin şi Adina şi-au unit destinele pe 25 septembrie 2009, la Bruxelles (Belgia), nunta desfăşurându-se pe 10 octombrie, în acelaşi an, la Tivoli (Italia), în prezenţa unui grup foarte restrâns de invitaţi.

Crin Antonescu, despre Aura, prima soţie:

«Ea mi-a spus un lucru tulburător. Bine, mi-a spus multe lucruri tulburătoare, mai ales în ultima perioadă. Eu o întrebam, când ea era aproape de sfârşit: “Ce-o să fac… cum să îmi duc viaţa după… cum o să am grijă de asta mică?”. Şi ea mi-a spus: “Când n-ai să mai ştii, ai să înveţi de la ea!”». Revista Q Magazine (2009)

„Un copil neiubit! Plângea când bea și trăgea cocaină”. Ștucan dezvăluie amănuntele tulburătoare din spatele accidentului provocat de Mario Iorgulescu
GSP.RO

„Un copil neiubit! Plângea când bea și trăgea cocaină”. Ștucan dezvăluie amănuntele tulburătoare din spatele accidentului provocat de Mario Iorgulescu

Horoscop 16 septembrie 2019. O zodie primește o lecție de viață importantă! Ce îi fac prietenii
HOROSCOP

Horoscop 16 septembrie 2019. O zodie primește o lecție de viață importantă! Ce îi fac prietenii