Mergi direct la conținut »
Cristi Borcea își petrece Paștele în închisoare. Instanța i-a respins cererea de eliberare condiționată
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Cristi Borcea își petrece Paștele în închisoare. Instanța i-a respins cererea de eliberare condiționată

Cristi Borcea își petrece Paștele în închisoare. Instanța i-a respins cererea de eliberare condiționată

Judecătoria Sectorului 5 a respins, miercuri, cererea formulată de fostul finanțator al clubului Dinamo, Cristi Borcea, de a fi eliberat condiționat din Penitenciarul Rahova. Decizia instanței nu este însă definitivă.

De Răzvan Mihalașcu,

Cristi Borcea va putea depune o nouă cerere de eliberare condiționată în luna septembrie.

„Respinge ca nefondată cererea de liberare condiţionată. Stabileşte termen de reiterare după data de 02.09.2019. Cu drept de contestaţie în 3 zile de la comunicare”, se arată în hotărârea instanţei, conform Agerpres.

Borcea are o condamnare de 7 ani şi 6 luni închisoare, rezultată prin contopirea pedepselor primite în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri şi în dosarul transferurilor din fotbal.

Cristi Borcea a mai fost eliberat condiționat în iulie 2018, după ce a executat patru ani și patru luni din pedeapsa de șase ani și patru luni de închisoare primită în dosarul transferurilor.

Fostul finanțator al clubului de fotbal Dinamo a fost reîncarcerat pe 8 februarie, după ce a fost condamnat la cinci ani de închisoare în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri din Constanţa şi Mamaia.

Pe 3 aprilie, Cristian Borcea a fost transferat de la Spitalul Penitenciarului Rahova la Spitalul Floreasca, unde a fost internat deoarece are probleme cu inima.


Citește și:

Cum a descoperit o mamă că a fost căsătorită cu un violator în serie. Tatăl îi spunea fiicei sale că abuzurile sexuale sunt pedepse pentru notele mai mici de la școală! Instanța a decis că poate fi judecat în libertate


 

Close
Închide
  Close