Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

VIDEO | Cristian Pomohaci cântă, seara pe deal, în plină pandemie și încălcând regulile de carantină

Fostul preot Cristian Pomohaci a încălcat măsurile de carantină ieşind cu un grup de tineri pe dealul de la Moşuni, Mureş, ca să cânte „pentru ca Dumnezeu să-i binecuvânteze pe cei care trec prin necazuri și greutăți”.

De Iulian Budușan,

El i-a îndemnat să se apropie ca să poată fi văzuţi în transmisia live făcută pe Facebook.

Stiri Coronavirus - ultimele stiri despre epidemia de coronavirus

Cristian Pomohaci, preotul-artist exclus din biserică, a scos un grup de tineri pe dealul de la Moşuni, judeţul Mureş, localitate unde are o fermă la care s-a retras.

„Haidaţ, haidaţ aproape de mine, haidaţ“, le-a spus el tinerilor care s-au conformat, au salutat cu „Doamne ajută“ fiecare şi au început să cânte, cu Pomohaci în frunte.

„Vrem să vă cântăm o cântare despre slava lui Dumnezeu. Vă spunem Domnul să vă binecuvânteze pe toţi care treceţi prin necaz şi prin greutăţi şi să ştiţi că ne rugăm pentru voi“, a transmis Pomohaci din natură, înconjurat de tineri. Lumea a ținut să-i mulţumească în comentariile de pe Facebook, pentru acest gest, unii au scris chiar și un fel de acatist-comentariu, cu persoanele pentru care preotul să se roage.

Măsurile de carantină pe timpul pandemiei impun clar izolarea la domiciliu, ieşirea doar în caz de necesitate şi interzic grupurile mai mari de 3 persoane care nu au acelaşi domiciliu.

Cum ne protejăm de Covid-19

Close
Închide
  Close