Mergi direct la conținut »
CTP, mesaj după ce a votat la alegerile prezidențiale: „Dacă nu vii astăzi, înseamnă că nu-ți trebuie libertatea, vrei la stăpân”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > CTP, mesaj după ce a votat la alegerile prezidențiale: „Dacă nu vii astăzi, înseamnă că nu-ți trebuie libertatea, vrei la stăpân”

CTP, mesaj după ce a votat la alegerile prezidențiale: „Dacă nu vii astăzi, înseamnă că nu-ți trebuie libertatea, vrei la stăpân”

Cristian Tudor Popescu a transmis, duminică, un mesaj către românii, după ce a votat în turul doi al alegerilor prezidențiale. „Dacă nu te duci la vot, nu ești român”, le-a spus jurnalistul celor care îl urmăresc pe rețelele de socializare.

De Răzvan Mihalașcu,

Iată mesajul integral al lui Cristian Tudor Popescu, transmis pe Facebook și peRepublica.ro.

„Băi, tineri din țara asta!

M-am întors acum de la vot și vreau să vă spun ceva:

Poți să fii cetățean al României, să te fi născut în România, să viețuiești în România, dacă nu te duci la vot, nu ești român!

Poți să lași buletinul de vot alb, poți să-l anulezi, e dreptul tău. Sau poți să pui ștampila corect. Dar dacă nu pui nimic în urnă, tinere, nu ești român!

Plouă și e cam frig afară, și ai sângele prea rece, te chinuie lenea, te toropește nepăsarea, fă o cerere de urnă mobilă, tinere, ca Ion Iliescu.

Votul este întruchiparea supremă a libertății. Dacă nu vii astăzi, înseamnă că nu-ți trebuie libertatea, vrei la stăpân.

Și cine are stăpân, nu e român!”

Urmăriți pe Libertatea:

  • primele date ale exit poll prezidențiale realizat de IRES, institutul de cercetare din Cluj. Adriana Nedelea va prezenta rezultatele sondajului la ora 21:00
  • vot diaspora – live update cu prezența la vot a românilor din diaspora
  • prezenta la vot prezidențiale, turul 2 – date actualizate cu privire la prezenta la urne în România
Close
Închide
  Close