Mergi direct la conținut »
Cu peste 40% voturi în București, Alianța USR-PLUS va anunța azi că va avea un candidat unic pentru Primăria Capitalei!
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Cu peste 40% voturi în București, Alianța USR-PLUS va anunța azi că va avea un candidat unic pentru Primăria Capitalei!

Cu peste 40% voturi în București, Alianța USR-PLUS va anunța azi că va avea un candidat unic pentru Primăria Capitalei!

USR-PLUS a cîștigat alegerile de duminică în capitală, la mare distanță față de celelalte partide. Unul dintre primele gesturi politice ale noii alianțe va fi să-și anunțe azi simpatizanții că va avea un candidat unic pentru alegerile locale de anul viitor, cu care va încerca să câștige Bucureștiul.

Numele nu va fi înaintat public, se vor face sondaje interne de opinie, dar favoritul este Vlad Voiculescu, fostul ministru al sănătății din Guvernul Cioloș.

Alianța 2020 USR-PLUS a obținut o victorie categorică în Municipiul București, potrivit rezultatelor parţiale de la Biroul Electoral Central, duminică noaptea.

Astfel, diferenţa dintre primul clasat şi PSD, aflat pe locul doi, este de peste 20 de procente. PNL a înregistrat un eşec în Capitală, cu doar 15%. Şi prezenţa în Capitală a fost una bună. Astfel, 52,54% dintre bucureşteni şi-au exprimat dreptul de vot, la alegerile europarlamentare.

Close
Închide
  Close