Mergi direct la conținut »
Cum a apărut pe scenă, în fața a 40.000 de angajaţi, cel mai bogat om din Asia | VIDEO
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Cum a apărut pe scenă, în fața a 40.000 de angajaţi, cel mai bogat om din Asia | VIDEO

Cum a apărut pe scenă, în fața a 40.000 de angajaţi, cel mai bogat om din Asia | VIDEO

Jack Ma, CEO al companiei Alibaba şi cel mai bogat om din Asia, a făcut senzaţie la petrecerea dată în cinstea afacerii sale care a împlinit 18 ani.

Pe o scenă imensă, Jack Ma şi-a făcut apariţia conducând o motocicletă. Apoi, în fața a 40.000 de angajați, a început să danseze danseze ca Michael Jackson în timpul turneului său Dangerous World.

Angajaţii au fost uimiţi şi de un mic număr de magie. Finalul momentului artistic a revenit întregii echipe, în frunte cu fondatorul Alibaba, care au dansat pe „Black or White” a lui Michael Jackson.

Videoclipul cu prestaţia omului de afaceri a adunat pe Youtube 13.109 de vizionări, iar internauţi au spus, mai în glumă, mai în serios, că ar aplica pentru o slujbă la compania deţinută de Jack Ma.

Acum 18 ani, Ma a strâns un grup de prieteni în apartamentul său cu o singură cameră şi a pus bazele pentru Alibaba, un serviciu care avea să ajute micile afaceri din China să folosească internetul pentru a se conecta la pieţele din toată lumea. Alibaba este acum cel mai mare serviciu de e-commerce din China, o ţară cu mai mult de 600 de milioane de utilizatori de internet.

Fondatorul Alibaba, cel mai bogat chinez, a ocupat locul 36 în topul Forbes al miliardarilor lumii, după ce compania sa de e-commerce a intrat cu o sumă record pe bursa de la New York.


VIDEO/ Prima zi de fițe la Liceul „Jean Monnet”, cu motocicleta și jeep-ul. ”Poate că suntem un liceu mai cu bani, dar suntem egali între noi!”


 

Close
Închide
  Close