Mergi direct la conținut »
Cum arată singura femeie pe care Ducu Darie a dus-o în fața altarului. Cei doi au un fiu în vârstă de 30 de ani
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Cum arată singura femeie pe care Ducu Darie a dus-o în fața altarului. Cei doi au un fiu în vârstă de 30 de ani

Alexandru Darie a fost unul dintre cei mai apreciați regizori de teatru din România. O prezență discretă și apreciat de colegii de breaslă, puțini au fost cei care au știut despre boala cruntă de care acesta a suferit în ultimii ani. Fiul lui Iurie Daria a murit la vârsta de 60, de ciroză.

De Livia Lixandru,

Alexandru Darie a murit pe 18 septembrie 2019, la vârsta de 60 de ani. Regizorul, fiul regretatului actor Iurie Darie, era internat la Spitalul Fundeni, pe secția de terapie intensivă, fiind diagnosticat cu ciroză. Ducu, așa cum era alintat de apropiați, a fost căsătorit o singură dată, cu Maria Miu și au împreună un băiat, în vârstă de 30 de ani.

Maria și Ducu Darie s-au cunoscut pe vremea când erau studenți, au lucrat împreună și s-au căsătorit. Maria Miu  a lucrat cu regizori importanți precum, Silviu Purcărete, Ion Coja, Costa Gavras iar pentru filmul ”Amen” a creat 192 de decoruri în 57 de spații.

 Maria și Ducu Darie au împreună un băiat.  Serghei are acum 30 de ani și a terminat Arte Plastice.

„A terminat Arte Plastice, e specializat pe grafică, desenează şi pictează foarte frumos. Iura a fost mândru de nepotul lui. Când Serghei avea 12 ani, sau chiar mai devreme, tata a plecat de la noi şi s-a mutat cu Anca. Ne mai vizitam, însă nu aşa de des. Între timp, s-a pierdut legătura. Apoi după ce s-a îmbolnăvit, fiul meu nu l-a mai vizitat pentru că a vrut să păstreze o altă amintire a bunicului său, cel pe care îl cunoscuse odinioară, nu pe patul de spital, chinuit. Serghei nu ar fi suportat aşa ceva, este un băiat destul de sensibil”, povestea Ducu Darie pentru Click.

Close
Închide
  Close