Mergi direct la conținut »
Cum arată soțul premierului desemnat. Cristinel Dăncilă e manager la o companie petrolieră | FOTO Galerie foto
8imagini
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Cum arată soțul premierului desemnat. Cristinel Dăncilă e manager la o companie petrolieră | FOTO

Cum arată soțul premierului desemnat. Cristinel Dăncilă e manager la o companie petrolieră | FOTO

Viorica Dăncilă, premierul desemnat al României, este căsătorită cu Cristinel Dăncilă, care este manager la o companie petrolieră și încasează bani frumoși.

De Dana Aramă,

Viorica Dăncilă a fost desemnată noul premier al României, devenind astfel prima femeie din România care ocupă această funcție.

Viorica Dăncilă, care a fost agresată în stradă după ce a rupt afișe cu Traian Băsescu, este căsătorită cu Cristinel Dăncilă.

În 2007, Liviu Dragnea a anunțat numirea în funcția de consilier în Consiliul Județean Teleorman a lui Cristinel Dăncilă. În anul electoral 2008, Cristinel Dăncilă nu s-a mai înscris pe listele pentru Consiliul Judeţean Teleorman, făcându-i loc soției sale, Viorica Dăncilă. În anul 2009, Cristinel Dăncilă s-a întors la Videle.

Potrivit b1.ro, surse politice spun că soţul Vioricăi Dăncilă ar fi avut unele probleme la locul de muncă, fiind transferat disciplinar în Argeș. Transferul s-a dovedit unul extrem de bănos, Cristinel Dăncilă devenind, din 2009 încoace, cel mai bogat manager din industria petrolieră argeşeană.

La compania petrolieră, el manageriază operațiunile de extracţie a produselor petroliere pe teritoriile județelor Argeş, Dolj, Olt, Gorj şi Teleorman.

Pentru serviciile prestate, Cristinel Dăncilă a fost remunerat de respectiva companie petrolieră cu următoarele sume anuale:

Fiica acestei românce e atât de frumoasă, încât toate televiziunile 'se bat' pe ea! Cum arată tânăra
Recomandări

Fiica acestei românce e atât de frumoasă, încât toate televiziunile 'se bat' pe ea! Cum arată tânăra

  • 2009 – 195.000 de lei
  • 2010- 154.818 de lei
  • 2011- 233.827 de lei
  • 2012- 311.588 de lei
  • 2013- 335.902 de lei
  • 2014- 354.632 de lei
  • 2015- 372.572 de lei
  • 2016 – 426.720 de lei

Și fiul soţilor Dăncilă, Victor, este angajat la aceeaşi companie petrolieră, ocupând un post de permitting expert.

 Nora premierului desemnat, angajată la primărie

Fiul Vioricăi Dăncilă și al lui Cristinel Dăncilă, Victor, s-a căsătorit cu Elena în octombrie 2015. La nuntă au participat foarte mulți membri marcanți ai PSD, printre care Adrian Năstase şi Victor Ponta. Victor Dăncilă este și el un apropiat al PSD.

La nuntă a fost distracție mare și opulență. Nora premierului desemnat, Elena, este din Videle. Este angajată în funcţia de consilier juridic la Primăria Sectorului 5 din Capitală, condusă de Daniel Florea, colegul de partid al Vioricăi Dăncilă.


Citește și: AUDIO/ Klaus Iohannis a întrerupt emisia unui post de radio. De vină…pauzele prea lungi din discurs


 

Close
Închide
  Close