MENIU CAUTĂ
06 Iul. 2011 15:16

Cum au comentat cititorii Libertatea.ro răspunsul ministrului Funeriu la proba de română de la BAC

Distribuie

Cititorii Libertatea.ro nu au fost prea încântați de răspunsul ministrului, considerând că nu a respectat regulile unei argumentări și că în cazul în care ar fi trebuit să primească notă, aceasta nu ar prea fi fost de trecere.
Am ales câteva răspunsuri de-ale cititorilor noștri, pe care vi le prezentăm mai jos.
Andrei: Nu lua niciun punct pentru ca nu a respectat structura unei argumentari!
Aouleeeu: unde e ipoteza? doua exemple pe care sa le sustii cu argumente pertinente?si concluzia?? cat lua?? nici macar pt redactare k a depasit limita de spatiu…
Daniel: Nici macar nu este la subiect si pe structura unui text argumentativ, povestiile sa le spuna copiilor sai nu noua, incultul si mai pretinde ca este ministrul educatiei, jalnic.
D: Pacat ca proaspetii absolventi de liceu n-au avut si ei posibilitatea unei experiente in Japonia, cine stie daca exista acea oportunitate poate luau si ei BAC-ul, e normal sa se exprime in functie de experientele personale care la acea varsta cu siguranta sunt greu de impresionat si mai ales de identificat ca fiind potrivite…
Anonymus: domnule Funeriu..toata stima pt.ca ati incercat sa rezolvati subiectul acesta dar sa fim sinceri mai aveti mult de invatat pana sa va puteti apuca sa rezolvati o argumentare asa simpla…se vede ca ati invatat la vremea dumneavoastra…ma gandesc ca si bacu tot asa lati luat ca in anii precedenti..ce se asteapta tara de la cei carora nu l-ea reusit bacul anul acesta daca nici conducerea invatamantului, cel ce ne reprezinta invatamantul nu poate sa rezolve ceea mai simpla parte… imaginativa prieteni ce s-ar fii intamplat daca i-ar fi cerut sa rezolve partea a 3a…nici nu ar fii stiut ce sa scrie. in concluzie parerea mea este ca toate problemele incep de la conducere.. intai puneti pe cineva capabil sa ne conduca si as ne reprezinte apoi rezolvati problemele locale. problemele trebuie eradicate de la radacina nu superficial cum incearca sa face funeriu.
 
 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Un avion de instrucție s-a prăbușit la Tuzla! O persoană a murit
Comentarii