MENIU CAUTĂ

Cum a venit îmbrăcat Emil Rengle, la lansarea grilei de toamnă Pro Tv. Toate privirile au fost ațintite asupra lui

Distribuie

Miercuri seara, 22 august a avut loc evenimentul de lansare a grilei de toamnă PRO TV, unde vedetele au făcut senzație cu ținutele purtate. Emil Rengle, câștigătorul " Românii au talent", s-a aflat printre invitați.

Îmbrăcat lejer, în pantaloni scurți și un tricou alb cu imprimeu florar, coregraful vedetelor a atras toate privirile.  Emil a purtat o pereche de sandale romane, ce au completat perfect ținuta.

Emil Rengle

Emil Rengle este cunoscut drept „coregraful vedetelor’, fiind și coregraful principal de la Vocea României. Artistul este cunoscut ca fiind coregraful a mai multor artişti din România, având mai multe colaborări alături de Alexandra Stan, Inna, Alex Velea şi Loredana Groza.  De asemenea, acestra a colaborat cu Katy Perry, iar acum isi doreste sa danseze pentru publicul din Romania.

Emil Rengle s-a remarcat la 18 ani, când a fost desemnat cel mai bun dansator român şi a participat la campionatul de dans Hip Hop International din Las Vegas. A avut o carieră fulminantă. Lansat între timp şi pe piaţa muzicală, ca dansator a fost prezent la numeroase evenimente internaţionale, în Miami, Los Angeles, Tokyo, Hong Kong, New York, dar şi în oraşe din întreaga Europa.

 

Citește mai multe despre Emil Rengle, îmbrăcat, pro tv și tinuta pe Libertatea.

Comentarii