Întrucât în presă a apărut informația că nu s-a pus problema ca procurorii să-i ducă cu forța pe părinții fetei, unchiul Alexandrei a prezentat o fotografie cu citația primită de familie.

”DIICOT i-a amenințat pe părinții Alexandrei că îi vor lua cu mandat de aducere dacă nu se prezintă la București să le dea buletinul Alexandrei ca să își încheie dumnealor „cazul” și să nu-și mai bata capul cu căutarea rețelelor sau complicilor”, a scris pe Facebook Alexandru Cumpănașu.

”După ce am izbucnit public brusc a înviat și DIICOT care a dat un comunicat prin care de fapt spunea exact același lucru. Ce m-a supărat la culme a fost declarația „pe surse” la „stiripesurse.ro” prin care procurorii DIICOT spun că nici nu s-a pus problema aducerii părinților cu duba la București.

Întrebare: dacă nu făceam scandal public cum ar fi procedat? Eu consider ca scrisul este mai important decât vorba și public aici CITAȚIA față de părinții lui Alex.

Cât tupeu să ai? Și daca nu veneau de buna voie ce reiese din document că se întâmplă?

De unde reiese ca „nu s-a pus niciodată problema să îi aducă cu mandat” când scrie negru pe alb?.

Șeful Consiliului județean Brasov, politicianul PNL Veștea, fotografie alături de interlopul urmărit internațional, care își arată mușchii
Recomandări

Șeful Consiliului județean Brasov, politicianul PNL Veștea, fotografie alături de interlopul urmărit internațional, care își arată mușchii

 

Până acum îi invitau nu ii CHEMAU să dea declarații telefonic sau prin informare verbala iar deodată când au refuzat sa predea buletinul îi amenință cu duba…dar mai bine vă convingeți singuri”, a scris Cumpănașu alături de fotografia cu citația trimisă de DIICOT.

Procurorii DIICOT au anunțat că au dispus, prin ordonanță, ca părinții Alexandrei Măceșanu, adolescenta de 15 ani care ar fi fost ucisă în Caracal de către Gheorghe Dincă, să predea anchetatorilor cartea de identitate a fetei, însă aceștia au refuzat. Ei le-au cerut anchetatorilor să consulte raportul de expertiză genetică, realizat de INML, în cazul fetei.

DIICOT a anunțat că a dispus, luni, 2 septembrie, prin ordonanță, ca părinții Alexandrei Măceșanu să predea cartea de identitatea a fiicei lor ofițerilor de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova.

Familia victimei a refuzat să predea cartea de identitate aparținând victimei minore, motivând faptul că solicită să consulte conținutul concluziilor respectivului raport.

În urma refuzului, anchetatorii au dispus citarea părinților Alexandrei Măceșanu la sediul DIICOT – Structura Centrală „pentru a li se pune la dispoziție concluziile documentului”.

Citeşte şi:

DIICOT a cerut părinților Alexandrei Măceșanu buletinul fetei, însă aceștia au refuzat

DIICOT: Dinții din cenușa găsită în casa lui Dincă îi aparțin Alexandrei, cu o probabilitate de 99,93%

Crimele de la Caracal. Alte trei femei au fost violate, dar au scăpat cu viață din mâinile lui Gheorghe Dincă

Anamaria Prodan încheie „telenovela” rupturii de Laurențiu Reghecampf: „Eram divorțată de doi ani și locuiam în aceeași casă”
GSP.RO

Anamaria Prodan încheie „telenovela” rupturii de Laurențiu Reghecampf: „Eram divorțată de doi ani și locuiam în aceeași casă”

Horoscop 18 februarie 2020. Săgetătorii trec de la teorie la practică
HOROSCOP

Horoscop 18 februarie 2020. Săgetătorii trec de la teorie la practică