Mergi direct la conținut »
Cutremurător! O fată a fost răpită și batjocorită timp de șase ore. Ea a fost filmată când încerca să-și sune tatăl și să-i ceară ajutorul!
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Cutremurător! O fată a fost răpită și batjocorită timp de șase ore. Ea a fost filmată când încerca să-și sune tatăl și să-i ceară ajutorul!

Cutremurător! O fată a fost răpită și batjocorită timp de șase ore. Ea a fost filmată când încerca să-și sune tatăl și să-i ceară ajutorul!

Kayla Kendrigan, o tânără în vârstă de 19 ani din Australia, a fost răpită de patru tineri. În timp ce aceștia o forțau să intre într-o mașină, ea a încercat să-și sune tatăl, strigând disperată după ajutor, a anunțat ninenews.com.au.

Pe materialul video se aude cum își striga disperată tatăl, dar agresorii i-au luat telefonul din mână.

Tânăra a trecut prin șase ore de chin, timp în care răpitorii au legat-o, au ars-o, au înjunghiat-o, iar, la final, a fost aruncată, de pe un pod, de la o înălțime de 30 de metri, în apele râului Hawkesbury. Ea a fost răpită din orășelul Ambarvale și dusă pe o proprietate din Whalan, înainte de a fi aruncată în apă.

Deși n-are o mână, fata a reușit să înoate până la mal!

Fata, care s-a născut fără mâna stângă, a reușit, cum necum, să înoate până la mal și să strige după ajutor, deși avea și picioarele legate! Agresorii fetei sunt patru tineri cu vârste între 16 și 22 de ani, printre care s-a aflat și o fată de 17 ani! Ea și un băiat de 16 ani n-au fost acuzați, deocamdată, fiindcă sunt minori, și nici nu le-a fost dezvăluită identitatea.

În schimb, Brooke Browne (19 de ani) și Matthew Leuthwaite (22 de ani) au fost arestați și vor fi judecați pentru tentativă de omor.

O tânără din Marea Britanie a fost răpită și ținută ostatică timp de 12 ani!


Citește și 22.000 de lei pe lună pensie de judecător! Libertatea a pus mâna pe statul de plată de la Înalta Curte de Casație și Justiție

Close
Închide
  Close