MENIU CAUTĂ

Dai mai departe #bucuriaLidl și ai sărbători de Paști cu beneficii (Publicitate)

Distribuie

În fiecare an, de sărbători, punem pauză la ritmul nostru alert de zi cu zi.  Ne bucurăm de timpul liber pe care îl putem petrece alături de prieteni, familie, relaxându-ne sau rezolvându-ne cât mai multe din treburile casnice, în timp ce ne detașăm de responsabilitățile de la serviciu. să facă parte din prioritățile unei companii responsabile față de angajați săi.

Lidl acordă o atenție deosebită programului de lucru din timpul sărbătorilor, dar și beneficiilor oferite în mod particular pentru aceste ocazii. Pe lângă tichete de masă, asigurare de viață sau abonamente medicale private, angajații Lidl beneficiază și de  zile libere și bonusuri oferite cu ocazia sărbătorilor.

Zile libere de Paști pentru angajații Lidl

Sărbătorile Pascale reprezintă un moment important pentru orice persoană, fiind un prilej de a petrece timp alături de familie și cei dragi. Lidl este singurul retailer care oferă 2 zile libere de Paște și de Crăciun, astfel încât angajații săi să se bucure de o mini-vacanță în care îi pot vizita pe cei dragi și se pot relaxa așa cum trebuie.

Mai mult decât atât, începând cu anul acesta, Lidl introduce un spor pentru orele lucrate în zilele declarate sărbători legale și dublează sporul pentru orele lucrate în weekend.

Bonusuri cu ocazia sărbătorilor de Paști

Cu siguranță, atunci când vin sărbătorile cheltuielile sunt mai mari. Pe lângă tichetele de masă acordate tuturor angajaților companiei, Lidl le oferă acestora și bonusuri cu ocazia sărbătorilor de Paști și Crăciun.

Dacă și pentru tine sunt importante beneficiile pe care le ai cu ocazia sărbătorilor legale, Lidl te invită să dai mai departe #bucuriaLidl și să îți depui CV-ul pe cariere.lidl.ro.

Citește mai multe despre CARIERE LIDL pe Libertatea.

Comentarii